marți, 26 iunie 2012

Am ghicit toate semifinalistele de la Euro 2012

Motto: Şi totuşi se-nvîrte (mingea de fotbal) (Galileo Galilei)

Ca de obicei, înaintea unor evenimente fotbalistice importante, îmi dau cu părerea. Nu pariez, da' îmi spun pronosticu' pe forumu' Friends Forever. De data aceasta, am reuşit să ghicesc toate semifinalistele de la Euro.



Prevăd o finală Spania - Germania (ca cea de acum 4 ani), deşi mi-ar fi plăcut una Italia - Germania. Oricum, Germania pare cea mai în formă echipă.

Îmi pare rău de Olanda, care s-a făcut de rîs. Grupa B, nu degeaba, a fost numită "grupa morţii".

Mă-ntreb dacă peste 4 ani vom fi şi noi acolo, avînd în vedere că va creşte nr. echipelor calificate de la 16 la 24. S-ar putea nici măcar aşa să nu fie de ajuns pentru rataţii noştri.

3 comentarii:

  1. Bai nenorocitule care esti ia scoate poza mea de pe blog-ul tau... daca nu stiai asta e infractiune IDIOTULE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Publicitatea vieţii private

    Art.79 – (1) Este interzisă utilizarea, în mod public, a înregistrărilor imaginii sau vocii unei persoane, fără acordul acesteia.

    Atingeri aduse vieţii private sau reputaţiei
    Art.80 – Pot fi îndeosebi considerate ca atingeri aduse vieţii private:d) difuzarea de imagini ale persoanei, filmată în propria locuinţă sau în orice alte locuri private, fără acordul acesteia;f) ţinerea vieţii private sub observaţie, prin orice mijloace, în afară de cazurile prevăzute expres de lege;i) utilizarea numelui, imaginii, vocii sau asemănării cu o altă persoană în alt scop decât informarea legitimă a publicului;

    Astea sunt doar o parte din temeiurile juridice pentru care o sa fac plangerea la politie.Cred ca ti-am suportat destul nebuniile, mesajele si hartuirea. Oricine ai fi, tot o sa iti vina politia de hac. Daca nu am mers pana acuma la politie asta nu inseamna ca nu o sa o fac. Asteapta la repercursiuni pe masura faptelor tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eşti bun, ţi-am zis să mergi la loto!

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: