vineri, 24 mai 2013

Am tumoare pe creier! Se bucură Cris şi Hordy...

Motto: Sănătatea este o comoară pe care puţini ştiu să o preţuiască, deşi aproape toţi se nasc cu ea (Hipocrate)

În urma unei lovituri la cap, am fost la urgenţe. Acolo mi s-a făcut o radiografie care a ieşit okay şi o tomografie care a relevat, din păcate, existenţa unei tumori benigne (chist) pe creier. Mi s-a spus că aceasta nu are legătură cu accidentu', este ceva mai veche. Ba chiar e bine că m-am lovit la cap fiindcă aşa am aflat de tumoare. Deocamdată nu ştiu nici eu foarte multe, abia am aflat (aseară) însă sînt destul de descumpănit... Trebuie să fac mai multe teste iar dacă tumoarea va creşte, va trebui să mă operez pe creier. Sper să nu se ajungă acolo!

E ciudat, într-un fel. Am vrut atît de mult să mor iar acum, cînd sînt ceva mai aproape, parcă nu mai sînt la fel de hotărît. Chiar am încercat să mă sinucid. Am înghiţit 30 de pastile de Calmepam după care am ajuns la urgenţe. Îmi amintesc puţin şi vag ce s-a întîmplat acolo, eram în stare de semi-conştienţă, dar ştiu doar că mă puneau să beau apă şi să vomit.

Dacă mor, se vor bucura Cris, Hordy şi muuulţi alţi. Am prieteni, dar am şi mulţi duşmani. Deşi eu n-am făcut rău nimănui. În caz că dispar de pe forumu' Friends Forever, cel mai probabil am murit... Are grijă dumnezeu de fiecare dintre noi. În "bunătatea" lui...

3 comentarii:

S-ar putea să-ţi placă şi: