miercuri, 8 august 2018

_Dadi_ (de pe SoftPedia) s-a filmat cum s-a căcat

Motto: Doar un idiot poate fi complet fericit (Mario Vargas Llosa)

A oprit prostu' nostru de serviciu la un WC să se cace şi s-a pozat imediat. Mai rău ca fetiţele de 16 ani.
Din cîte am înţeles, era deranjat la stomac. A tras o băşină şi a scăpat un pic de căcat în pantaloni.



Cît de idiot să fii să faci aşa ceva? După ce că nu mai are spermă... Se bucură şi el la ce mai dă afară. Caca şi pişu. Le şi mănîncă, probabil. Face "milkshake".

Frate, ai ~50 de ani. Stai toată ziua pe cafeneaua "SoftPedia". Ţine cont că eşti muribund (ai diabet). După ce că nu ai copii... Ai trăit degeaba, în pula mea. De-aia îţi verşi frustrările pe cei realizaţi (ca mine). Ai un complex de inferioritate foarte uşor depistabil.
Dacă vrei, mă ofer să-ţi vîr pula în cur şi să ţi-o scot pe gură. Ei bine, da, sînt şi magician, pe lîngă genial.

Ce mi se pare cel mai trist este că nevastă-ta a început să caute pulă pe la vecini. Aş stropi-o şi eu niţel dacă n-ar fi aşa bătrînă. Dar încă vrea pulă, tîrfa. Nu s-a săturat cu cele cîteva secunde accidentale în care ai "satisfăcut-o".

Ai ajuns o GLOABĂ ordinară. Mai faci şi tu cîte o labă unuia sau altuia în schimbul unei ţigări. Distrusu' dracu'. Piei! Să nu te mai văd. Îmi vine să vărs.

Păi te pui tu cu mine, băi nemernicule? Vezi că eu sînt interlop. Un telefon şi te găseşte nevasta cu beregata tăiată în scara blocului. Nu te pune cu mine. Nu ţi-aş dori să ajungi vreodată să mă cunoşti. Te pot nimici cu un singur gînd.
Jet, scîrbă!

5 comentarii:

  1. Esti cam dezinformat. Dadi are o fata handicapata. Cu nevasta ai cam nimerit-o. Daca vrei iti trimit poze cu fiica-sa si cu nevasta-sa. Aaaa... si pe langa diabet are si tbc, prapaditul. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut!
      Te rog să îmi trimiţi pozele pe adresa sylvercheetah53@gmail.com. Nu voi spune de la cine le am. Dar vreau să îmi bat joc.
      Mulţumesc.
      cu stimă,
      DANIEL

      Ștergere
  2. Gata, ti-am trimis mail.

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: