miercuri, 15 august 2018

Din nou, despre diaspora

Am să redau integral mesajul unuia dintre utilizatorii forumului SERIALENET.RO:

Şi vezi că jumate din ei sunt infractori acolo. Cealaltă jumate întradevăr muncesc câte ceva.

Sunt materiale destule ptr scris. in mare un rezumat.

Au făcut ţara de râs, italienii şi-au ales un şef de stat de extremă dreapta care a promis că dă afară din ţigani şi români şi se opune venirii emigrantilor din siria si libia. Se ingroasă treaba iar rromulanii incep să se gândească înapoi la românia.

Nu plătesc ei taxe si impozite la statul român, deci vorb alui tăriceanu nici nu ar avea ce să mai ceară de aici. Tu ai cotizat la spiru cu taxa, iar spiru la stat deci tu ai plătit mai mult decât ei. Plus că tu plătesti aici utilităţile, si ai tăi au muncit aici in fabrici. Asta in cel mai rău caz daca ar fi de zis.

Relaţiile României cu Franţa s-au deteriorat în 2010 grav din cauza diasporei ţiganilor de fapt din jurul Parisului care terorizau şi tâlhăreau localnicii. Franţa a oferit câte 2000 euro fiecarui român să plece din Franţa să-i lase în pace, le-a asigurat chiar şi zboruri gratis către românia.

Ăştia au ciudă pe dragnea că s-a descurcat in românia, are fermă şi detoate culmea intr-o zonă defavorizată pe care a ridicat-o economic singur ca si afacerist de succes.

Ei şi-au pus pe Iohannis care e un infractor ce făcea negoţ cu copii în anii 90, averea nu şi-o poate justifica doar cu salariul de profesor bugetar, a făcut mânării cu imobile case şi achiziţii publice la Sibiu. E un străin nu-i român

O pupă diaspozezii în cur pe kovesi, altă străină, pe care tacsu a dus-o de mână la băsescu de i-a făcut post la dna direct a angajat-o cu pile. O panaramă care a eşuat şi pe terenul de handbal.

USR, o formaţiune de retarzi cu un ţigan Nicusor dan - nume de ţigan, un tigan din orasul făgăras jud brasov, un amarat de prof de matematică repetent in facultate in care copiii fumau in ora si jucau fotbal, nici nu-l ascultau. A lucrat pe la niste scoli de tigani prin rahova si ferentari dar si la scoala de tigani din fagaras cartierul galati.
Tot la USR Clotide Armand, o curvă din franţa cu vreo 4 bitongi făcuti aiurea când era la prestat. S-a zbărcit şi expirat si a găsit niste prosti din diaspora s-o propună ptr românia candidat sau ce naiba, mai intâi cu usr.

Iohannis -presedintele căpşună (adică al căpşunarilor). materiale sunt pe feisbucul sau blogul prm. Sunt niste poezii incredibile acolo ale lui CVT, inclusiv din 2014 de după alegeri.
Ţiganii au transformat vatra României in şatră.

Aceste cuvinte nu îmi aparţin, dar mă regăsesc în ele.

22 de comentarii:

  1. Din nou. Muie tie, gunoiule. Si muie PSD. Si muie Dragnea. Si muie Dinamo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce treabă are Dinamo cu ce discutăm noi aici? Vezi că eşti handicapat psihic?

      Ștergere
    2. Nu poţi mai mult. Nu te ajută cerebelul.

      Ștergere
  2. Am uitat. Muie slobozcheetah53.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce muie?
      Vezi, eu te las să te exprimi liber, iar tu mă înjuri ca berbecu'.

      Tu acum faci facultatea, deci nu ai decît studii medii. Deocamdată. Eu am studii postuniversitare! Aşa că, să mi te adresezi cu "săru' mîna". Okay? Aşa te vreau. Docil. Umil. Dacă tot eşti "INFIRM" PSIHIC.

      Ștergere
    2. Sa-ti iau studiile postuniversitare in pula. Si ce ca le-ai facut? Nu vezi ca te calc in picioare cu fiecare postare? Nu vezi ca nu esti in stare sa combati nimic din ce iti spune lumea pe-aici?

      Ștergere
    3. Care lume, băi, cucule? Tu şi cu jegu' ăla de Bizi? Păi ce mă, voi sunteţi "lume"? Voi sunteţi două baligi în mijlocul drumului. Nu mă impiedic eu de voi.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Dap. Tu şi cu Anonimul Pizdii.
      Exact cum am zis mai sus. Două baligi în mijlocul drumului.

      Ștergere
    2. Nu, tu cu celalalt "intelectual" pe care cica l-ai citat pentru a crea o noua basina pe pagina asta plina de puroi. Atat de multe idei ai si atat de bune, ca bagi de la alti cretini de la care se emana un miros pur de osanza carbonizata. Nu va mai chinuiti cu ganditu', lighioanelor, stati frumos sclavi, butonati televizoru si netu si la sfarsitu vietii mintiti-va ca ati trait. Zero barat.

      Ștergere
    3. Uite, eu stau toată noaptea să fac spam pe vreo două forumuri, iar mîine dimineaţă la ora 5, plec la o plimbare de cîteva ore. Am o viaţă foarte frumoasă.
      Tu stai şi sugi pula pe acolo prin străinătăţi. Zero barat.

      Ștergere
    4. Nu stiu cum ai dedus de strainatati si de ce esti atat de inspaimantat de cum ar fi sa traiesti intr-o tara civilizata, intr-un megaoras, intr-o casa enorma..... aaaa, stai, normal ca ti se pare fantasy cand stai in ghena aia de oras, cand stii ca daca ai curaj sa iesi sa-ti iei o eugenie (desi ma-ta ti-a zis ca saptamana asta e fara eugenii ca are intretinerea aia mare la apa, ca s-a spalat tac-tu de 2 ori luna trecuta) te poti intalni cu malacii aia colorati care o sa te fluiere si o sa-ti zboare eugenia din mana. Cand tie ti se pare cool sa stai noaptea pe forumuri in loc sa stai pe niste programele de unde scoti miile de euro si sa te uiti si la filme simultan. Cand tie ti se pare cool ca iesi la 5 pe stomacu gol sa te plimbi pe niste stradute amarate (mai tarziu nu poti sa iesi ca... iar golani) in loc sa iesi in curtea din spatele casei, pe canapele, la aer, sa bagi un joint, o muzica lenta, un sex, iar in oras sa iesi oricand, la restaurante, la muzee, mai treci pe la o plaja din vecini, la o gustarica, la un munte. Normal ca e greu de digerat sau chiar de imaginat, cand tu nu stii sa te descurci singur, cand nu ai facut nimic, cand nu ai fost plecat prin lume, cand nu stii sa faci bani, cand nu stii sa-i consumi, sa te relaxezi, cand singura ta bucurie e sa tii niste "bloguri" si "forumuri" injositor de proaste si de rahat. Asta e.

      Ștergere
    5. Dacă blogul meu este "de rahat", ce cauţi aici? Scopul şi durata vizitei!

      Ștergere
    6. Durata e pe sfarsite.

      Ștergere
    7. Păi dacă nu te duce mintea să dai replici cît de cît deştepte. Sigur că e pe sfîrşite. Ţi-ai luat destulă muie.

      Ștergere
    8. Te-am infundat cu toate replicile.
      Tu nu raspunzi decat copilarii retardate si esti plictisitor.
      Muia se probeaza in viata reala, nu pe net.
      Ti-am demonstrat ca esti prost, sarac cersetor, lenes, singur dar disperat dupa amici, nefutut dar disperat dupa pizda, speriat de bombe, las, tupeist doar cu tastatura-n brate.
      Ti-am tot demonstrat.
      Dar nimeni nu are timp de tine sa iti tot dea peste nas sau sa te invete.
      Nu prinzi singur, esti lasat in urma.
      Lumea are de trait, baiete.
      Are bucurii, are tristeti, are reusite, are momente inedite.
      Nimeni nu are timp pentru tine mai mult de 5 minute la 6 luni.

      Ștergere
    9. Ai înfundat pe tac-tu ăla beţiv care te-a abuzat cînd erai mic. Ştii tu... Jacko style!
      Nu sînt disperat după amici. Mi-ar plăcea să am şi eu măcar 2-3, dar dacă nu se poate, asta este. Life goes on. Nu sînt disperat nici după pizdă. Din fericire, există masturbarea care e chiar mai bună decît sexul.
      Şi totuşi... cu ce ţi-am deranjat existenţa? De ce vii să mă înjuri pe blog?

      Ștergere
  4. Iar de PIZDA sa nu vorbim, zic. Ca n-o sa apuci sa vezi in viata ta pizda :))))

    Cersetor amarat, si bolnavior.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cerşetor eşti tu, nemernicule. Eu sînt prinţişor. Şi-ţi dau la muie.
      Eşti o nulitate. Nu ai realizat nimic. Ai trăit degeaba. Ca un prost.

      Ștergere
    2. Uite, vezi cum ti se umfla venele aiurea si arunci cu injurii? Bine, doar aici, ca in viata reala te-ai apuca de-un sprint in doi timpi.

      Nu incerca sa pari altceva, asuma-ti statutul de NOTHING si treci mai departe. Nu te ajuta minciunile sa te simti mai bine cu viata ta de rahao. Lasa asa. Calmo.

      Ștergere
    3. Ce minciuni visezi băi Păcală? Ştergeţi dracu' mucii de la nas şi pe urmă deschide gura. Dar închide-o repede la loc pînă nu intră pula. Oki doki?!

      Ștergere
    4. Pula mea nu ajunge chiar sa-mi dau cu ea peste nas, gura sau ce visezi tu acolo ca retardatu'. Dar sunt mandru de ea si o folosesc ca lumea.

      De a ta, am inteles ca e jegoasa si pe moarte...

      Cand esenta din interioru' tau e in putrefactie, se observa la exterior: aspect, functionalitate (= de-aia esti obez, diform, flasc). Incet-incet vei putrezi de tot.

      Ștergere

S-ar putea să-ţi placă şi: