duminică, 12 mai 2019

R.I.P. K14!

Motto: Proștii mor, prostia e nemuritoare (Ion Luca Caragiale)

Probabil vă întrebaţi ce s-a întîmplat cu amicu' meu, K14. Acesta nu a mai scris pe blog de o săptămînă.
Ei bine, cu regret vă informez că K1 a trecut în nefiinţă. Ca urmare a ingerării unui cocktail de spermă, urină şi fecale. Toţi ştiam că era mare fan, dar nu ne-am gîndit că îi va aduce sfîrşitul. Am contribuit şi eu, în trecut, la cocktail-ul lui preferat.

Prieten drag, rămîi în memoria noastră. De fiecare dată cînd voi ejacula, mă voi pişa şi mă voi căca, mă voi gîndi la tine. Şi ştiu că vei zîmbi, de acolo, de unde eşti.

Puţină lume ştie că amicul K14 a fost diagnosticat cu retard psihic, în copilărie. Dar eu zic că şi-a învins boala. Şi-a depăşit condiţia. A dovedit că şi retarzii sunt oameni.

Încerc să mă adun, greu îmi găsesc cuvintele. Nu-mi vine să cred că a plecat atît de brusc. Dar vreau să ştiţi că, de fiecare dată cînd voi călca într-o baligă, mă voi gîndi la el.

Odihneşte-te-n pace, prieten drag!

53 de comentarii:

  1. "Daca slobozcheetah53 era sincer!", partea 3:

    "Probabil vă întrebaţi ce s-a întâmplat cu amicu' meu, K14. Acesta nu a mai scris pe blog de o săptămână.
    Ei bine, cu regret vă informez că K14 are de-și trăit viața și nu are timp să-i explice handicapatului de slobozcheetah53(adică eu, autorul acestui "blog") în fiecare zi că roata-i rotundă și să-și bată pulokul de fruntea lui atât de lată, încât pot ateriza avioane pe ea.

    Dragă K14, te anunț că singura chestie moartă din această situație este umorul meu de preșcolar autist, care tocmai a dat de cuvinte precum ”pulă”, ”spermă” sau ”sloboz” și le folosește întruna, de parcă ar ști ce înseamnă. Să-i fie țărâna ușoară!

    Puţină lume ştie că amicul slobozcheetah53(tot eu lol, am zis ”amicul” că n-am prieteni, adică sunt singurul meu prieten, v-ați prins?) a fost diagnosticat cu retard psihic, în copilărie(de-aia și scriu despre mine la persoana a treia). Dar eu zic că şi-a învins boala. Şi-a depăşit condiţia. A dovedit că şi retarzii sunt oameni(ba nu, n-am dovedit, sunt un retardat și jumătate, vai de morții mei).

    În încheiere, vreau doar să-ți spun că, deși știu că-ți bagi pula în gura mea din toate pozițiile, am nevoie de tine. Am nevoie să-mi scrii pe bloguri și forumuri. Găinozeta m-a lăsat baltă(futu-i gura mă-sii!) și nimeni nu-mi mai face trafic. Te rog. Ți-o ofer și pe mama, dacă vrei. Știe să satisfacă un bărbat. Doar vino înapoi. Știi că sunt un milog fără speranță și că singura mea bucurie e să țin forumurile astea penibil de proaste."

    RăspundețiȘtergere
  2. Chestiile astea de un infantilism spre retard sever... i-ar fi rusine sa le scrie, dar sa le publice!, si unui copil de 9 ani care incearca sa se razbune pe altu care i-a furat camionu.

    Nivel de gradinita. Acolo e mintea ta. Si merge-n jos.

    Esti plin de resentimente, dar nu e vina nimanui ca ai o viata ratata... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar, in idiotenia lui, e amuzant. :))

      Gandeste-te ca a zis acum aproape o saptamana ca "lasa ca scriu eu un articol despre tine". Adica s-a scremut o saptamana ca sa scoata cacatul asta. =))

      Ștergere
    2. Aţi vrea voi să aveţi viaţa mea. Strugurii sunt acri, ha?
      Nu muncesc. Nu am muncit niciodată.
      Mă plimb. Mă uit la TV. Ascult muzică. Stau la PC. SÎNT UN PRINŢIŞOR!
      Voi ce sunteţi? Futu-vă-n gură de invidioşi căcaţi pe ei. Nu meritaţi nici să mă ştergeţi la cur.

      Ștergere
    3. Daaaa, cine nu ar vrea sa fie sclavul babacilor lui la 3x de ani. =)))

      Aproape ca mi-e mila de tine. APROAPE. =)))

      Da' lasa, bine ca ai forumurile alea pentru fantome si "printisori" ramoliti, asa ca tine. Macar ai unde sa cersesti atentie si mila de la straini care isi bat pula de fruntea ta. Pun pariu ca daca ti-as da 10 euro, imediat ai veni si mi te-ai pune in genunchi sa-mi sugi pula.

      Ștergere
    4. Arată-mi un blog/forum unde adminul îţi permite să îţi baţi pula de fruntea lui, aşa cum te exprimi tu. Eu sînt băiat bun şi vă las să scrieţi tot ce vreţi. Important e să am trafic.

      Ștergere
  3. 2 persoane pe luna e trafic? :))))))

    Creierul ala atrofiat...

    Vai, si nu esti in stare sa produci niciun ban, nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă fraiere, eu fac 100 de lei pe lună. Aşa că marş în pula mea de prost!

      Ștergere
  4. O groaza de bani! Cum ii faci, la lumina lumanarilor, cu carioci colorate? Enel nu-ti permiti. A, cred ca cersesti pe faleza. Dar tot faci ceva gresit. 100 de lei e venit de facut pe ora, dobitocule!

    Sarac ametit, cu nivel de sase clase (cu spaga) si pula-mbranzita!

    Injura si el stupid ca o grasa batrana virgina care spune-n stanga si dreapta "PULA, PULA, PULA". E o mare victorie la 30-40 de ani cati ai ca scrii si tu pe net "PULAMEA", ca iesi pana la alimentara in tigania aia de oras, ca iti iei eugenii din banii babacilor si te intorci in dugheana, sa-ti belesti ochii la tv si calculator. Maaaaare victorie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare face ce vrea, cu timpul lui liber.
      Dacă eşti bărbat, spune cine eşti. Dacă nu, ia pula-n gură şi-n cur, în continuare...

      Ștergere
    2. Nu, nu merge asa, nu iau pula pe net de la virgini napastuiti care au cosuri pe frunte, in coltul gurii si pe penisel. Si mai pun si virgule anapoda.

      Imitatiile astea de barbati, deci si tu, nu au pula.

      Pula o tot visezi si tastezi, iti freci peniselu cu gandu la pula, dar nope, nu-ti este scris sa ai pula, coloana vertebrala, curaj, atitudine, independenta, bun simt. Ba, macar daca n-ai fi nesimtit si plin de uraciune. Ba, macar atat. Dar nu.

      Ștergere
    3. Şi cu ce ţi se pare matale că sînt "nesimţit şi plin de urîciune"? De unde ai dedus asta?
      Eu nu am atacat NICIODATĂ pe NIMENI gratuit. Doar am răspuns atunci cînd alţii m-au atacat. Nu era normal? Nu aveam dreptu' ăsta?
      Ţine minte, CUCULE: Eu nu am început niciodată nimic! Bagă la tărtăcuţa aia seacă.

      Ștergere
    4. Tu nu ai inceput niciodata nimic. Asta e singura ta afirmatie adevarata. Nu ai initiativa, nu ai putere, nu faci față.

      Se vad nesimtirea si ura in toate calomniile si pozele de pe pagina asta autista. De fapt, pagina nu are niciun alt scop decat sa-ti reversi tu furia si frustrarile, asa cum poti si tu, cu mijloace de gradinita.

      Te-a atacat lumea? :)))) Nimanui nu-i pasa de tine, nu reprezinti niciun fel de concurență in nimic, esti inofensiv, măi lache. Mai mult ca sigur orice "confruntari" ai avut tu in viata ta penibila au pornit tot de la tine, de la nesimtiri de-ale tale, te-ai intins prea mult la glume si ti s-a raspuns, iar de-acolo s-au umflat toate toxinele din tine.

      Chiar daca ai fi fost "atacat", 'ai de capu meu cum suna :)))) deci chiar daca ai fost atacat, pe net, nu te-ar afecta daca ai avea o viata, o semnificatie, in afara netului, lache.

      Ștergere
    5. E părerea ta şi ţi-o respect. Dar după ce ţi-o respect 3-4 minute, îmi şi bag pula în ea. Ce zici de asta? E bine?

      Ștergere
    6. Nu-i o parere, e un fact. Iti bagi pula in adevarul despre viata ta? Pai daca pana si tu o faci, de ce ne blamezi pe noi pentru asta?

      Ștergere
    7. Nu blamez pe nimeni. Vă respect şi vă dau FIX ceea ce meritaţi: MUIE!!!

      Ștergere
    8. Tu nu ai cum sa dai muie. Tu primesti. Zilnic. Si nu de la cei care scriu aici. Think about it.

      De fapt, ce sa-ti cer sa gandesti, ti-am expus niste chestii si nu esti in stare sa admiti ca esti intr-un punct foarte low, nu esti in stare sa combati situatia ta dar nici argumentele mele, vii simplist, retardat, cu obsesiile tale, pula si muia. Chiar crezi ca pari smecher? Esti dezolant. Din ce in ce mai rau in fiecare an.

      Ștergere
    9. Ţi-ai da 10 ani din viaţă să trăieşti 10 zile ca mine. Să fii prinţişor.
      Strugurii sunt acri...

      Ștergere
    10. Esti sever de prost. Poate te prefaci ca esti asa de prost, dar nu stiu...

      Totusi, asa, sa-ti mai fac un comentariu, am mai mult de 10 zile full PE LUNA, every fuckin' month, in care ori imi tin pula la soare, ori o balangan pe schiuri, ori zace in pat, ori mi-o rasfata iubita, ori ori ori. Am si niste struguri prin frigider, dar prefer un whiskey cat facem bagajul sa iesim zilele astea din metropola si sa mergem la padure, lac, trekking.

      Ștergere
    11. Aşa, şi ce-mi spui mie? Te lauzi că nu stai ca şobolanu' în casă? Well, nici eu nu stau. Fac piaţa 6 zile pe săptămînă. Şi ghici ce? Mă mai şi plimb. Aşa că ieşi în pula mea cu trekkingu' mă-tii de gunoi invidios şi ofticos!

      Ștergere
  5. Si ce timp liber? La tine e tot timpul la fel. Creierul tau e tot timpul in vacanta.

    Cine sunt? Da' ce, ma cunosti tu pe mine??? Sarac prost, n-ai tu nicio treaba. Nu ne-am intersectat si nu ne vom intersecta, ... esti prea jos, cum sa-ti zic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dap. Aşa e. Eu sînt MEREU în "timp liber". Eşti invidios, aşa-i?
      Dacă zici că nu ne cunoaştem, cu atît mai puţin înţeleg atitudinea ta de boschetar făcut "poştă" de aurolacii de prin canale.

      Ștergere
    2. Da, sunt mega-invidios pe timpul tau liber din saracie si pe pastilele pe care le iei si, in curand, vocile pe care o sa incepi sa le auzi prin cap.

      Ce nu stii tu e ca se poate si munci, lejer, fara sa te stresezi, fara sa ai crize de anxietate :)), sa respiri aer curat, intr-o tara civilizata, sa ai cu adevarat timp si cu adevarat liber, vacante, plimbari, zile in care faci bani de acasa, zile de completa relaxare, cam tot ce vrei si poftesti.

      Ce atitudine, baiete? Ca vin din cand in cand sa vad daca a disparut pagina, daca ti-a venit mintea la cap? Da, scuza-ma, o sa raresc vizitele, n-ai cum sa te schimbi, esti incapabil.

      Ștergere
    3. Ce studii şi ce job ai?
      Munca este o prostie şi va dispărea aproape total în următorii 200-300 de ani.

      Ștergere
    4. Tu esti o prostie si vei disparea aproape total(de fapt total) in urmatoarele 2-3 luni.

      Ștergere
    5. Cum adică?
      Nu am cum să dispar. Sînt un geniu, iar geniile sunt nemuritoare.

      Ștergere
    6. Am mers la o universitate din afara. La 20 de ani eu eram departe de casa, dar ma intretineam singur. Prin munca de birou, format minime relatii, speculat momente potrivite, fac suficient cat sa traiesc peste decent, fara sa stau overtime, sa ma stresez. Imi permit placeri, acum incerc sa-mi programez o iesire in Asia, unde nu am ajuns pana acum, dar fara sa ma scald in lux, doar strictu necesar :)) consumabile bune, vacante in cuplu, iesiri prin oras, o viitoare pensionare intr-un sistem ok.

      Nu am asteptat niciodata sa-mi pice pleasca.

      PS: esti antonimul unui geniu, nu mai face glume nesarate.

      Ștergere
    7. Poţi să mă ajuţi şi pe mine cu 15 euro, să plătesc găzduirea pt. forumuri?

      Ștergere
    8. Pai vino sa te caci pe mormantul meu si o sa-mi intind mana prin pamant si-ti dau. Iti dau, cum sa nu-ti dau. Un pumn in creierul ala defect.

      Desi nu stiu daca o sa ai bani de avion. :((((

      Ai fost vreodata in apropierea unui avion, retardutz? :(

      Offffffffff.

      Nu ti-as da niciun scuipat daca te-as vedea intins pe jos in desert. Lichea.

      Ștergere
    9. Băi handicapatule, crezi că eşti mare şmecher că ai mers cu avionu'? Du-te-n pula mea cu avionu' tău de hîrtie... igienică.
      Stai liniştit că n-am nevoie de banii unui jeg nesimţit şi puturos ca tine.

      Ștergere
    10. Si totusi, literalmente 2 postari mai sus i-ai cersit bani pentru forumuri. =))))) Poti fi mai handicapat de atat?

      Ștergere
    11. Nu i-am cerşit. I-am cerut. E diferenţă.
      Oricum, i-am cerut mai mult la vrăjeală. Era clar că are o inimă mult prea putredă pentru a ajuta un seamăn.

      Ștergere
  6. Ce poate fi mai mişto decât să fi tot mereu în vacanţă şi să nu munceşti deloc? Şi să te plimbi oricând fără programări? Să nu ai nevoie de nimic şi să ai tot ce-ţi trebuie?
    Munca e pentru sclaveciune se ştie nu pentru oamenii perfecţi.
    Doar Adam şi Eva munceau cumva in rai? Nu. Nu aveau nevoie de muncă şi nici de plimbări şi excursii. Cei din iad au nevoi multe, prima chiar să scape de acolo, sau să se mai domolească stresul, munca, chinul, nevoile şi nasoleala.

    "Munca e izvor de sănătate curată, aşadar să muncească bolnavii."

    Deci ce deducem? că doar bolnavii muncesc, iar cine este omul perfect nu munceşte.

    Sylver ştie cel mai bine, este geniu evident. Şi K14 este tot geniu că aici doar geniile vorbesc deşi tot în contradictoriu, aşa e la genii, dispută de idei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, nu stiu cum se face, toti ratatii oligofreni vin cu diverse "maxime" care bubuie de logica, ca sa-si scuze impotenta.

    "Munca nu e normala, sa dispara", "Munca e pentru roboti" (care pica din cer), "Munca nu e pentru mine, dar ceilalti trebuie sa munceasca, agricultori sa am pleasca in farfurie, medici sa imi ofere consultatii pleasca daca ceva nu e in regula, ingineri sa construiasca, sa repare, sa-mi dea pleasca tehnologie."

    Nu va obositi cu ganditul, baieti. Faceti "forumuri" goale, pagini de blogspot penibile, masturbati-va zi-lumina si expuneti-va in neant idei de 3 lei legatura. Nimeni nu o sa-si aminteasca de voi si nu o sa va regrete cand crapati in ger sau de cancer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar pe tine, cine morţii tăi crezi că te va ţine minte? Eşti NIMENI ÎN DRUM. Crede-mă că, dacă eram mă-ta, te aruncam de la balcon.
      În loc să-ţi trăieşti viaţa, că una ai, munceşti ca prostu'. Căcatule.

      Ștergere
    2. Şi încă ceva. O să vin la tine la cimitir să mă cac pe mormîntu' tău.

      Ștergere
    3. Eu am prestanta.

      Mai am si onoare.

      Am tot ce imi doresc si, cum imi vine vreo dorinta noua, cum ma pun sa mi-o indeplinesc.

      Am un cerc restrans in care ma simt super. Cea mai importanta e partenera de viata.

      Ma cunosc cativa oameni din afara cercului aluia, ma plac alti cativa, i-am si ajutat pe unii-altii. Dar pot sa nu ma tina minte prea mult, ma doare undeva. Eu imi vad de anii pe care ii am aici pe pamant.

      Ștergere
    4. Cica "in loc sa-ti traiesti viata"
      :)))))))))))))))))))))))))))))

      Era sa ma cac pe mine de ras.

      Imi dai tu mie lectii de trait viata???

      Tu, care n-ai trait absolut nimic interesant? Ever?

      Hahahahahahahahahhahaaahahhahaahaha.

      Ștergere
    5. Esti o insulta pentru specia umana.

      :(

      Ștergere
    6. Tu? Ai prestanţă? Ieşi în pula mea cu glumele astea că nu te crede nici mă-ta aia grasă cît o scroafă. O scoţi cu basculanta la plimbare.

      Tu? Ai onoare? Poate ai vrut să zici "oroare". Nemernic mic.

      Da. Îţi dau lecţii. Fiindcă eu am VIAŢA PERFECTĂ. Nu aş schimba nimic. Am tot ce-mi doresc.

      P.S.: Pune o poză cu "partenera" aia a ta, să dau şi eu o labă. Ms.

      Ștergere
    7. De-aia ai vrut sa te sinucizi, de perfecta ce ti-e viata. =)))

      Ai o viata de parazit, de sclav, nu ai capacitatea de a trai independent, nu ai initiativa, perspective, onoare, demnitate, personalitate, esti complet lipsit de idei, umor sau inteligenta de orice fel. Singurele tale bucurii sunt show-urile regizate de la TV, laba si forumurile alea goale pe care nu intra nici dracu' sa te piaptane.

      Nu asta inseamna sa iti traiesti viata, ratatule.

      Ștergere
    8. Chiar tu ai afirmat, anterior, că sînt funny. Nu ai două vorbe la un loc. Eşti handicapat psihic.

      Ștergere
    9. Da, am spus ca IN PROSTIA TA, esti amuzant. Adica, sa-ti desenez putin, rad DE TINE cat esti de prost, nu de "umorul" tau de prescolar autist.

      Tu esti singurul handicapat de-aici.

      Ștergere
    10. Bun. Asta e părerea ta şi ţi-o respect. Mai exact, o respect 3 secunde. După care DEFECHEZ pe ea.
      E bine aşa?

      Ștergere
    11. Duma asta n-a fost amuzanta nici prima data, nu e nici acum si nu va fi nici datile viitoare. Stiu ca ai maxim 2 idei in capsorul ala si in rest injuraturi obosite, dar asta e. Te manifestezi si tu cum poti. :(

      Nu-i nevoie sa dai search pe google de cuvinte noi, in niciun caz nu te va face nici macar sa PARI inteligent. :))

      Ștergere
    12. Păi mă păcăliciule, crezi că îmi irosesc eu replicile bune pe un Tîndală ca tine?
      Marş în pula mea de şobolan violat de un şoarece în cur.

      Ștergere
    13. Inteleg ca esti un dobitoc ratat, dar macar nu mai semnaliza. :))))

      Ștergere
    14. Asta cu semnalizatu' e de grupa mică, ai grijă. Te afunzi din ce în ce mai adînc în căcat diareepat. Înţelegi ce zic? Eşti foarte prost.

      Ștergere
    15. Aham, fix tu esti in in masura sa-mi comentezi dumele. :))

      Ștergere
    16. Eu îţi vorbesc prieteneşte. Dar dacă sari calul, întorc foaia. Şi îţi fut o FLEGMĂ între ochi.

      Ștergere
  8. PS: Noroc ca, fiind un idiot fara perspective, care repeta aceleasi fraze talambe, care nu poate raspunde la argumente, care injura steril si obosit, nu o sa ai nicio sansa sa te reproduci!

    La cat esti de bolnav psihic, ar fi o tragedie.

    Iti sugerez sa te internezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ghici ce? M-am reprodus deja. Întreab-o pe mă-ta. Ghici ce? Sînt tac-tu! Ghici ce? Eşti cel mai prost om pe care l-am întîlnit vreodată.

      Ștergere

S-ar putea să-ţi placă şi: