marți, 25 iunie 2019

S-a născut Generația de Platină

Motto: Ca să fii un mare campion, trebuie să crezi că eşti cel mai bun. Dacă nu eşti, prefă-te (Muhammad Ali)

Echipa națională de tineret a României s-a calificat în semifinalele turneului final din Italia, unde va întîlni Germania. Totodată, prin această performanță, ne întoarcem la Olimpiadă după 56 de ani.

Nu am mai văzut România jucînd astfel, de la Hagi tatăl. Chiar cred că fiul său, alături de fantasticii săi colegi, îi pot călca pe urme.

Noi am mai participat la un singur turneu final de tineret. La cel organizat chiar de noi, în '98. Și am fost ciuca bătăii.
Deja, pentru mine, acești tineri minunați sunt niște învingători. Chiar că nu mai contează dacă se opresc în semifinale sau merg mai departe.

Consider că antrenorul echipei mari, Cosmin Contra, ar trebui să ia cît mai mulți dintre acești puști. Din punctul meu de vedere, ei ar cîștiga lejer un meci cu cei mai bătrîni.

HAI ROMÂNIA!

12 comentarii:

  1. Ca la dentist sa deschizi tu gura, sa ti-o umplu cu cacatul lu' Dadi, futu-ti mortii ma-tii de scursura! Bila de grasime bolnava, cu chip de om! Slobozi-m-as pe tine, jeg imputit ce esti! Uscate-ai la soare, in timp ce corbii iti mananca si iti caca starvul. Pshihopat ce esti! Nemernicii tai de parinti, stiu ce fiinta de cacat au crescut? Daca ma-ta stia ce monstru pshihopat esti, te lepada in veceul din fundu curtii. Daca stia ca caca o gramada de grasime proasta, nu se mai futea. Isi turna soda in pizda ce te-a gazduit 9 luni, spre vesnica nefolosire, si adopta un plod, care, desi nu era al ei, era sanatos la cap. Daca preotul care te-a botezat, stia ca o sa ajungi un cacat ambulant, se facea ca te scapa in cristelnita, si te dadea cu capul de muchie. Daca doctorul care te-a scos din pizda ma-tii, stia ca o sa fii un inutil, te spanzura cu cordonul ombilical, spunand apoi ca erai irecuperabil. ne-i fi privit acum dintr-un borcan de formol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Usca-te-ai la soare" e corect. Tu ai scris "uscate-ai". Deci ai greșit.
      Consideră acest mesaj un avertisment. La următoarea greșeală, îți șterg mesajul.

      Ștergere
    2. Oh, dar iar nu mai avem argumente, si ne luam de gramatica altora? Ce ratat esti, Sylverica. :))

      Ștergere
    3. Așa cum eu vă respect și nu vă vîr pula-n gură din prima, aștept reciPORCitate.

      Ștergere
  2. Şi dup-aia scria toată presa că Preotul criminal care a ucis un copil nevinovat, medicul care a comis malpraxis omorând copilul femeii nevinovate. Să vezi circ la presă şi televiziuni, mitinguri. Cine se riscă?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IQ-ul mediu al populației globului a crescut foarte mult, la nașterea mea.

      Ștergere
    2. Al populatiei de bovine, poate. Adevarul e ca, pentru un bou, e remarcabil sa stie sa foloseasca tastatura.

      Ștergere
    3. Vrei să-ți vîr tastatura-n cur? Da' zi sincer.

      Ștergere
    4. Ai cosmaruri cu bagatul chestiilor in cur, este? Te-a incercat grav taica-tu azi, acolo.

      Ștergere
    5. Sugi pula!
      Scurt și la obiect. :)

      Ștergere

S-ar putea să-ţi placă şi: