joi, 30 aprilie 2020

Gata. FileList.ro a murit!

Motto: Nu vă comportați ca viermii căci veți fi călcați în picioare (Immanuel Kant)

Ceea ce v-am tot zis și nu m-ați crezut, s-a întîmplat.
A murit FileList. Pregătiți coliva și bocitoarele.

Vreți să știți de ce? Uite de ce:


Staff MIZERABIL.
Cine pula mea mai e și rose asta? Vreo tîrîtură adunată de prin șanțuri? Vezi, fă jegoaso, că ai spermă în urechi.
Cum v-ați așternut, fix așa dormiți. Că prea mult v-ați bătut joc.

Numai eu știu cît m-am rugat de voi să îmi mai dați o șansă și voi v-ați vîrît pulile nespălate în gura mea.
Dă-vă-n pula mea. Și măcar, muriți cu demnitate. Măcar acum.

16 comentarii:

  1. Salut Sylver, long time no see ;)

    Long story short, vad ca ai acces la site, deci cred ca stii ca site-ul e bine mersi. Da, "filelist.ro", "a murit", traiasca regele , "filelist.io" (schimbare a domeniului anuntata de ceva vreme). Asa ca te rog, fii obiectiv. Pana la urma e aceeasi "Marie" cu alta palarie.

    Legat de screenshot-ul tau, trebuia sa pui toata conversatia, ma rog, tot ceea ce a postat "Spartanul88". Sa inteleaga toata lumea care citeste " za big picciar". D-lui, nu a gresit cu absolut nimic. Dar, nimic. In afara de faptul de a avea o atitudine, directa si bine argumentata, raportata la fatarnicia mai marilor din staff, cu privire la "surpriza" sechestrarii domeniului, filelist.ro. Rezultatul se vede...

    De rose, habar nu am, cine e, cum e, ce calitati are de e admin, stiu doar ca e "pa viata" sau pana renunta, (never ever). La fel ca preabulangiul Dani, Adrian S-C, Vladimir P., etc.

    Ceea ce pot sa spun, e cum functioneaza promovarea pe FL, cum a promovat.
    E. G. individa, cu numele contului "idontcare", fara sa o recomande absolut nimic, dar nimic, pt. vreo functie in staff, cvasianonima si pt cei mai inflacarati forumisti la vremea aia, a devenit deodata "Moderator". Datorita faptului ca ii facea anumite "favoruri", unui individ cu numele de cont "Impulsive", care era administrator atunci.

    Cam asta e corectitudinea si transparenta la ei.

    "A venit ceasul de veti da socoteala..." Adrian H. revolutionar roman, 1978-1989

    Ganduri bune ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimabile, ofera context si posteaza intreaga discutie, ca sa vezi de ce a luat respectivul disable. Cu asemenea minciuni si chestii scoase din context nu o sa castigi credibilitate. Respectivul a luat disable total pe merit din aceleasi motive pentru care ai luat si tu. Daca nu stiti sa va tineti gura si sariti calul, nu avem ce sa va facem.

    Atata timp cat nu am primit vreun DMCA/notificare si pur si simplu ne-am trezit cu domeniul dat jos, nu avem cum sa fim mai transparenti de atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să vă țineți voi gura! Scîrbelor.
      Cum adică să ne ținem noi gura? Voi depindeți mai mult de noi, decît vice-versa.

      Sunteți pirați sau ce pula mea? E un sait de PIRATERIE. Un sait ILEGAL. Cum vă permiteți să ne băgați pe gît regulile voastre absurde?

      Cică prezența noastră pe FL, este un "privilegiu". Dă-vă-n pulea mea, cu privilegiul vostru! Chiar n-aveți rușine?

      Eu merg mai departe. Nu mă opresc aici. O să dau jos și filelist.io.
      Promit!

      Ștergere
    2. Da, frate. Hai sa va lasam sa faceti ca toate animalele, sa injurati, sa debitati toate porcariile, ca ce? Regulile-s pentru fraieri, nu pentru voi.

      FL este o COMUNITATE. Orice comunitate are reguli, care trebuie respectate. Nu le respecti, zbori. E simplu. Asa ai facut si tu, si baiatu' din articol, si alti "destepti" ca voi. Iar regulile sunt mai mult decat rezonabile. Pe trackerele externe e mult mai rau. Pe BTN de exemplu s-a dat disable unui intreg invite tree din cauza unui singur user, care a postat un comentariu. Si exemple sunt destule. Asa ca daca daca vrei sa vezi staff-uri cu adevarat "groaznice", cauta acolo.

      Ștergere
    3. Nu e nicio comunitate, stai liniștit. Dacă era comunitate, stabileam regulile cu toții. Împreună. Useri normali și admini.

      Pe mine m-ați întrebat dacă sunt de acord cu regulile voastre căcăcioase? Nu! Așa că, nu mă interesează. Respectați-le voi.
      Ce faceți voi, se cheamă DICTATURĂ.

      O să pun și eu o regulă acilea, pe bloguleț. Cine citește, trebuie să îmi sugă pula. E bine așa?

      Ștergere
    4. Ai fost de-acord cu regulile in momentul in care ti-ai facut contul. Stii tu, casuta aia cu bifa cu "Am citit si sunt de acord cu regulile!". Nu e pusa degeaba acolo.

      Orice comunitate are reguli, stabilite de administratie (ca nu degeaba exista administratie). Reguli care spun sa fii om cu bun simt, ceea ce tie iti lipseste cu desavarsire. Ce ti se pare atat de greu sa respecti niste reguli de bun simt? Sa nu fii agresiv, sa nu faci flame, sa nu faci pe desteptul cand nu e cazul. Care dintre regulile astea ti se par absurde? Intr-o lume perfecta nici nu ar trebui sa existe asemenea reguli, pentru ca ar fi common sense pentru useri sa fie oameni cu bun simt. Dar cum nu traim intr-o lume perfecta...

      Nimeni nu a cerut marea cu sarea, nu am cerut nimanui sa faca faca norma de upload lunara (cum e cazul pe unele trackere externe), la naiba, nici disable pentru ratie mica nu dam decat in cazuri extreme. Tot ceea ce cerem oamenilor (si e spre binele tuturor) este sa mentina o ratie decenta si un comportament de bun simt pe forum. Dar daca si asta e prea greu pentru tine, atunci pana corbului...n-avem ce face.

      Ștergere
    5. Dar eu v-am rugat să îmi restaurați contul și să-mi dați "mute". Sau cum se numește cînd nu pot posta comentarii. Eu voiam doar să descarc. De ce nu ați fost de treabă și să îmi aprobați cererea? Ați fost niște jeguri și acum v-au ajuns blestemele mele.
      Acuma, am luat-o de la zero. Și aveam 4TB upload. E corect? E frumos? E de "bun-simț"?

      Ștergere
    6. Fir-ați ai dracu, să fiți.

      Ștergere
  3. Iar tampeniile astea, ce muist plangacios. Dar mori odata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar voi, de ce nu muriți?
      Sunteți niște gunoaie și nu voi ezita să vă babardesc, de cîte ori vă prind cu pantalonii-n vine.

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. It's okay to chat here. But not to spam. Please. Or else... (you don't wanna find out)

    RăspundețiȘtergere
  6. I will kiss you only if you fucking die. Okay?
    I hate spammers...

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: