vineri, 17 aprilie 2020

Încă un pas spre închiderea FileList. Căcații naibii!

Motto: Dacă dreptatea ar fi o sîrmă, eu aş îndrepta-o (Eugen Barbu)

"Marele" tracker, cel mai mare tracker românesc, se apropie de obștescul sfîrșit.
Ei, care nu aveau teamă de nimeni și nimic, au decis să renunțe la domeniul .RO. Și vor trece pe .io.



Eu v-am zis că o să am ac de cojocu' lor. Dar nu la poliție i-am reclamat. Altundeva. O să spun mai tîrziu.

Acum, domeniul este britanic iar server-ul american. Deci nu mai intră sub incidența legii penale românești. Dar nu-i problemă. Mă gîndesc să fac o plîngere frumoasă adresată FBI-ului. Ei au mai închis cîteva saituri de piraterie, cum ar fi MegaUpload.

Nu fac asta din răutate sau dușnănie. O fac pentru că trebuia cineva să le dea o lecție, mai devreme sau mai tîrziu. Că prea își vîrau pulile nespălate în gura user-ilor nevinovați.

Să-mi sugeți pula, derbedei cu tupeu, care sunteți!
MARK MY WORDS: O să vă închid chiar de ar fi ultimu' lucru pe care îl fac pe lumea asta.

7 comentarii:

  1. 1 la mana, motivul nu e nici pe departe legat de prostiile pe care le-ai debitat. Site-ul va avea in viitor o versiune 100% in limba engleza, iar .io e mai "international", sa zic asa. Nu am "renuntat" la domeniul .ro, care oricum expira in 2028.
    2 la mana, poti sa mergi si la FBI, CIA, Mossad, KGB, CEDO, Tribunalul Intergalactic, ca o sa rezolvi fix nimic. :)
    3 la mana: "O fac pentru că trebuia cineva să le dea o lecție, mai devreme sau mai tîrziu. Că prea își vîrau pulile nespălate în gura user-ilor nevinovați."
    Da, ai dreptate. Saracii useri nevinovati, care incalca regulile, fac flame si ameninta aiurea. Cum ne permitem noi sa dam afara de pe site-ul NOSTRU asemenea oameni valorosi, care nu au gresit cu nimic? Cat de nesimtiti putem fi. Te rog sa ne ierti.

    P.S.: Am observat ca esti impotriva reglementarilor privind drepturile de autor si nu ai probleme in a pirata materiale. Nu ti se pare ca esti cam ipocrit cand ne reclami tocmai pentru piraterie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1 la mînă: vrăjeală!
      2 la mînă: părerea ta
      3 la mînă: personal, nu am încălcat nicio regulă. Nu am făcut flame. De amenințat, am amenințat doar cu justiția. Ceea ce nu e o amenințare propriu-zisă (potrivit legii și moralei).

      Saitul nu este al vostru. Asta e doar atitudinea voastră de jeguri imperialiste. Este al nostru, că noi îl susținem, prin donații. Dar voi uitați asta. Și mușcați mîna care vă hrănește.

      P.S.: Eu sînt pro piraterie. 100%. Dar nu am un alt motiv valabil cu care să vă lovesc.

      Uite. Eu îți promit că închid saitul vostru mizer. Dacă nu fac asta, te rog să îți vîri pula în gura mea, în continuare.

      Aveam 4TB upload, prietene. Meritam mai mult respect.

      Sărbători fericite, JEGURILOR!

      Ștergere
    2. 1. Eu ti-am spus care e motivul, n-o sa ma mai repet, dar lasa minciunile ca nu pacalesti pe nimeni.
      2. Asa e. Vei vedea. :)
      3. Personal, minti. Ai facut exact lucrurile astea. Staff-ul e unul chiar foarte rezonabil, disable se da doar in cazuri speciale. Deci pune-ti niste intrebari legate de comportamentul tau.

      "Saitul nu este al vostru. Asta e doar atitudinea voastră de jeguri imperialiste. Este al nostru, că noi îl susținem, prin donații. Dar voi uitați asta. Și mușcați mîna care vă hrănește."

      Din nou minciuni obosite. Ma refer la ultima propozitie. In rest e adevarat. Mereu am apreciat donatiile si suntem recunoscatori, dar cand e vorba de comportament, trebuie sa actionam.

      P.S.: 4 TB upload? In 7 ani sau cat ai avut contul? Ma faci sa rad. Ai idee cati sunt care au sute de TB sau au upload de ordinul PB-ilor? Fii serios. Mie daca mi-ar lua cineva 4TB din upload-ul meu nici nu mi-as da seama.

      Ștergere
    3. Păi nu-ți dai seama de prost ce ești. De-aia.

      Ce am făcut, concret, așa de rău încît nici măcar "disble" nu mi-ați dat. M-ați șters cu totul. Pe cine dracu' am omorît, să merit asta?

      M-am rugat de voi și chiar m-am umilit și nu ați vrut să mă iertați. Staff rezonabil, zici? Mai gîndește-te. Realitatea e cea pe care o prezint eu.

      P.S.: Și tu mă faci pe mine să rîd. Atîta poți.

      Ștergere
    4. Disable ai primit, conturile inactive se sterg la un an de la ultima accesare. Si stii foarte bine ce ai facut, nu are rost sa pozezi in victima opresata ca nu pacalesti pe nimeni.

      Nu prezinti nicio realitate, ci doar minciuni care sa para ca noi suntem aia rai si ca tu esti nevinovat, cand stii prea bine de ce ai luat disable. Faptul ca te-ai umilit si ca postezi ce postezi aici pe blogul tau doar ne intareste convingerea ca nu ai ce cauta intr-o comunitate. Chiar, nu ti-ai pus vreodata intrebarea de ce ai primit ban pe atat de multe forumuri? Chiar ai convingerea ca tu esti perfect si nu ai gresit cu nimic si ca toate staff-urile de pe toate site-urile sunt pline de idioti ca te-au banat pe tine?

      Ștergere
    5. Ba da. Am și eu partea mea de vină. Nu e toată lumea defectă numai eu bun. Ai dreptate.
      Mă aprind repede. Iar apoi, îmi pare rău. Asta e firea mea.
      Totuși, puteați să lăsați de la voi cînd m-am umilit și mi-am cerut scuze.
      Sărbători fericite!

      Ștergere
  2. Fuck off, retard!
    The meaning of your name is Butt-Head.

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: