vineri, 1 ianuarie 2021

Mă caută poliția! Dar pentru ce? Sînt nevinovat.

Am primit următorul mesaj, de la fratele Hordy:
Fara la multi ani și alte căcaturi. Deși ești un distrus psihic și faci numai prostii, să știi că nu sunt un măgar, eu nu îți vreau raul, de fapt nu vreau nimic pt tine . Îmi e indiferent. Ieri și alaltăieri a fost pentru prima dată când mă sună de la poliție sa dau informații despre tine. M-au sunat înainte unii care cică s-au unit sa îți facă plângere și apoi de la poliție. Au sunat cu video din sediul poliției . Era vorba despre un clip pe YouTube a unui vlogger. Cică ai supărat nusu ce vedeta că nu au dat detalii. Strang materiale serioase despre tine. Incearca sa ii contacteze pe toți cei jigniți. Faci ce consideri dar cred că trebuia să te informez. Păreau foarte documentati


Gata, "curcanii" au prins toți nelegiuiții și am rămas eu, marele "infractor"?!
L-au sunat și pe tata. Dar el le-a închis.
NU MI-E FRICĂ. Sînt jurist, o să știu să mă apăr.
Deocamdată, nu știu, în mod precis, ce vor de la viața mea.

9 comentarii:

  1. Esti nebun cumetre, o sa te lege astia cat de curand, degeaba esti jurist ceea ce faci tu pe forumul ala de cacat al tau o sa fie impotriva ta cat de curand, clip-ul respectiv a ajuns unde trebuie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar eu fac doar caterincă. Nu trebuie să se supere nimeni.
      NU VREAU LA PUȘCĂRIE. Mi-e frică să nu fiu abuzat SEXUAL de ceilalți răufăcători.

      Ștergere
  2. Poţi morge la puşculiţă, atentie nu se trage neapărat cu puşca si ar trebui poate să iei ca pe un lucru bun in a avea relatii cu ceilalti detinuti si detinute.

    Trebuie să-ţi construieşti un calculator pe care să-l iei in celulă fără internet si să te joci pe el. E suficient si unul cu duron intre 600 si 1,60 GHz si 256MB ram HDD intre 2 si 20GB placa video integrată sau dedicată.

    Chiar e real mesajul de la hordoan? te-a contactat după peste 10 ani? Culmea ar fi să te contacteze si bob.

    Ce forum? ce-ai scris ce-ai făcut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite: https://www.youtube.com/watch?v=Bp0UQdrC2y8

      Da. M-a contactat fratele Hordy.

      Ștergere
  3. O să trebuiască să-ti asamblezi un pc cu Duron din 2000 pt a-l folosi la puscarie.

    Duron (TM)950 MHz 64kB L1 64kB L2 full speed FSB 100 40W, 256MB RAM, Video Geforce Riva TNT 32MB AGP 4X, HDD 40GB Maxtor. Fără acces la internet. Poti asculta muzică că incape in 40GB destul. Sylver -turn the tine, ian van dahl, rigor mortis, sonic, bomfunk mc's basshunter, scooter, trei sudest, aminal x si alte nume de acum 20 de ani.

    Dacă te lasă, vezi si tu vorbeşti cu comandatul Burcea al inchisorii si vezi să nu dai de Vişinescu pe acolo că o să te pună să asculti muzică patriotică nu ălea. Le spui iarna să nu dea căldură in celulă ca să facă si economie că incălzesti cu ceva căldură de la acel pc foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine, bine. Dar de ce nu scrii pe onanisti.ro? Acum nu mai e moderatorul Mihai.
      Dacă ajung la închisoare, vă trag pe toți, după mine.

      Ștergere
  4. Cred că luni te saltă, vor veni cu mascatii si puşcoacele la ora 7 jumate impreună cu televiziunea. O să tragă foc de avertisment in plan vertical apoi in plan oblic la 45 grade si apoi vor ochii direct către calculatoarele tale din locuinţă cu core i7 si cu ryzen. Doar duronul ăla de 900 pe care zici că-l aveai in 2005 sau 2004 nu-l vor ataca. Partea cea mai importantă e că vei fi nevoit să refolosesti acel pc din 2000. Vei fi după ani de procese condamnat să folosesti doar pc-ul cu duron de 900 sau 1100.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai nevoie de o corectie bună si ar fi o greşală să fie cu suspendare. Nici n-ar trebui să existe chestia cu suspendare.

    Toate forumurile si in special ăla incriminat precum si blogul asta sunt lucruri pe care le-ai făcut si care lucrează de mai demult contra ta. Ti-am mai zis. Si e posibil să ai si vreo plângere pe la politie de mai demult de la Bob cum scria pe aici prin blog sau cum ai scris tu. Ai jignit multă lume pe aici si mă refer la lume reală nu la cei care scriu sub diverse nick-uri că ăia nu contează. Aveai timp să stergi porcăriile să inchizi din forumurile ălea cretine, ti-am mai zis. Oricum ti le vor inchide altii si tu o să stai in cel mai bun caz o lună la bulău, poate si 6 luni si apoi prin ospiciu. E vina ta.

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: