marți, 14 februarie 2023

Cum FURĂ cei de la magazinul Vexio!

Motto: Statul pedepseşte aspru furtul din buzunare; deoarece nu acceptă concurenţa (Vasile Ghica)

Am dat 1200 de lei pe un SSD și am primit... un label remover!


Se întrunesc elementele constitutive ale infracțiunii de înșelăciune. Art. 244, alin. (1) din Noul Cod Penal. Și avem închisoare de la 6 luni, la 3 ani.

Fiind Ziua Îndrăgostiților, imi declar public iubirea față de acel sait de internet. Mai precis, îi iubesc în gură!

Vexio... De evitat, deci!

LATER EDIT: Ulterior, am primit SSD-ul!

142 de comentarii:

  1. salut,depune plangere penala la tribunal ptr inselaciune, plangere la politie si la Anpc

    RăspundețiȘtergere
  2. De evitat livrarea prin easybox de la emag. Comanzi ceva iti trimite alt produs mai ieftin. Plus ca stai si astepti sa ti-l livreze o saptamana sau 2.

    RăspundețiȘtergere
  3. vexio te-au detectat ca esti sugaci bolnav mintal care vorbeste mult si prost, sunt curios ce ssd iei tu de 1200 lei si cat ai strans banii aia avand in vedere ca locuiesti la parinti si nu lucrezi la aproape 40 ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. o linge in pizda pe Lily de pe forumul ateilor si ii suge pula lui Manole de acolo. Vin aia acasa la el in Constanta si face sex in grup cu amaratul Daniel

    RăspundețiȘtergere
  5. cumpara ssd de 12 beleoame ca sa-l pona la frigider poate. Asta nu se poate caca de foame si baga banii in ssd si placa video. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a banat pe vreo 2 de aici pe youplay aseara =))) , pe unu l-a retras de la moderator. Hordy cica l-a reclamat la politie din nou in seara asta, https://youplay.ro/memberlist.php?mode=viewprofile&u=11 ca de revelion.Sa fie sigur .Iar da Silver cu subsemnatul la sectie sa dea declaratie

      Ștergere
    2. dar ce s-a intamplat pe forumul ala cu 3 useri? ce o fi scris in reclamatia de la politie? si vexio ar fi putut sa-l reclame

      ps. imi pare cam multi useri pe acel forum, chiar sunt unii care nu au ce face decat sa scrie acolo la modul serios?

      Ștergere
  6. eu am cablu si wifi la frigider si la radeo

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am expresor conectat la internet prin wifi si haspirator cu casetofon si mufa usb unde conectez tastaturi stickuri de memorie ram si chiar si procesoare cu mufa usb 3.0.

    Mi-am luat SSD nou la frigider si mi-am pus 32 GB RAM la aspirator si un hardisc de 4 TB la masina de tuns iarba cand fabricam tigari electronice si mecatronice.

    Mi-as pus o sursa de 800 de volti la aragaz ca sa poata duce placa video seria 4000 pe agp cand face cozionaci si cormulete in coptor, unde am si un cooler nou noctua cu 2 venturi de cate 16 cm cu motor brushless si pasta termica arctic cooling siylver cheetach 53 grame.

    RăspundețiȘtergere
  8. am cumparat ssd Samsung 128gb, monitor Philips 24inch cu boxe incluse de la o firma de cartier.Sunt multumit.

    RăspundețiȘtergere
  9. In anul 2107 rulez winamp cu greu pe un PC din 2088 cu 4 procesoare cu cate 128 nuclee fiecare, cu 512 TB RAM si quad raid de SSD-uri de cate 500 EB fiecare.

    Abia imi incape Windows-ul creeat in colaborarea dintre MS si Google si ocupa 70% din spatiul de stocare, netul merge greu si sacadeaza, procesorul se duce in 100% frecvent, RAM-ul e ocupat 75% cu 3 taburi de browser Chrome.

    TREBUIE SA FAC UPGRADE!!!!

    Il contactez pe seful blogului asta sa ma indrume despre achizitia de piese.

    RăspundețiȘtergere
  10. lost_in_a_dream1 martie 2023 la 11:56

    Eu sunt sefu blogului. Cauta anunturile mele pe publi24 si okazii. Ma cheama Mihai Dionisie, din Constanta Navodari.Iti ofer procesor i7 3820 la 250 lei,trimit prin posta 15 lei.Lasa-mi aici datele de contact,nume si un nr de telefon.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daniel Mihai Dionisie1 martie 2023 la 13:48

    scrie-mi mail la adresele acestea daca te intereseaza procesorul,il pot lasa la 200 lei dreaming.within.a.dream@gmail.com, sylvercheetah53@yahoo.com,sylvercheetah53@gmail.com,sylvercheetah53@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  12. cacao teimitemi meil daka te intereseaza procesorul i7 sau 486, pentium 200mmx sa cumperi. Pe 486 vreau 100 lei, pe pentium vreau 180 lei

    RăspundețiȘtergere
  13. pe laptopul dell pentium3 vreu 200 lei

    RăspundețiȘtergere
  14. Am facut cronicutza noua :d :d https://danielsylver.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  15. sylver turn the tide1 martie 2023 la 20:46

    cauta dionisia si ceva transformator daca ai, cumpar asa ceva ca imi trebue.

    Laptopul de 700 are si incarcator?

    Apropo, doresc si asistenta reparatie calculatoare vechi si rele, caut laptopuri mari si groase cu floppy in specia de 5,25 si cu cdrom de desktop

    Cum ziceam doresc si asistenta pshihoinstalare si reparatie PC la domecilium, am o placa video mare care nu se incalzeste deloc si i-am pus si webastos si tot nu face caldura. E prea rece, as putea sa imi fac griji despre dansa?

    Si mai am o problema cu cellat PC, celeron D 2,53 GHz. socket 478 , am inteles ca e Prescott si trebuie sa faca caldura, dar nu prea face cum trebuie, am 512 MB RAM DDR2 si hard de 160GB pe SATA. E problema ca dupa pornite se porneste coolerul si apoi face niste zgomote interne ca un fel de horcaiala asa cu bubuieli dupa care are un suierat asa ca o sirena de militie care se opreste, apoi incep niste trepidatii groaznice in camera sau birou si apoi un zgomot asemanator cand cade pe scari o cutie cu obiecte metalice in interior. Apoi incep niste vibratii in cabluri si ulterior o noua suieratura ca un fel de trompeta. In tot acest interval de timp eu trebuie sa lucrez la acest PC si imi fac treaba. Daca se poate niste recomandari pe aria de depanari sisteme. Asteptam intrebari si rasponsuri.

    RăspundețiȘtergere
  16. cacao in a drinks1 martie 2023 la 21:06

    Sunt interesat daca aveti maisni de spalat din anii 50-60 si calorifere si sobe din interbelic.

    Caut si unitati floppy vechi si calculator cu 486 maxim pentium 2 cu 32 Mb ram pana la 128 mb ram hdd pana la 10 gb cu slot pcmcia si mufa de stecher gros cu rozeta alaturata.

    RăspundețiȘtergere
  17. contactatima pe mail sylvercheetah53@yahoo.com ,sunt din Constanta. Am incarcator la laptop. Trimitetimi adresa ,numele,nr de telefon si va trimit prin posta cu plata ramburs

    RăspundețiȘtergere
  18. Hi5: sylvercheetah53.hi5.com
    Y!M: sylvercheetah53
    GTalk: sylvercheetah53
    MSN: sylvercheetah53@hotmail.com
    Skype: sylvercheetah53
    AOL: sylvercheetah53
    AIM: sylvercheetah53
    ICQ: 225576104
    Tel.: 0770******
    zeul.internetului@gmail.com
    sylvercheetah53@yahoo.com
    dreaming.within.a.dream@gmail.com
    sylvercheetah53@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  19. sylver nu are alt blog nou ca inseamna sa fie gol ci are doar multe forumuri noi si vechi.

    Din forumuri vin banii, isi face trafic bagand mesaje cu copy paste el si bosorogul ala de la ploiesti cu handicap.

    Ce sa faca si ei, natura asta si soarta asta.

    Nu exista nici o lily sau lyli sau cum drecu s-o numi, e doar o clona a lui dar e posibil sa fie o persoana cu probleme pshihice care isi face veacul pe net si forumurile alea in asteptarea ajutorului social. Probabil o persoana care a avut si o trauma.

    Cine drecu ar scrie verzi si uscate pe forumuri cu 1-2 user?

    Nu mai au trecere forumurile cu sute de useri.

    Contactati-ma pe mine oriunde, vand si cumpar orice, dau orice informatii, dau si gratis chestii diverse ce va trebuie.

    Nu veti regreta deloc.

    Trimis de pe al meu
    AMD Sempron 3000+ Palermo 1,80 GHz, 1,5 GB RAM DDR1, Radeon 9600, Seagate Baracuda 80 GB, , DVD-RW,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da,tot ce e posibil.Citeam pe pcbazar.ro ca zicea cineva ca e batran si isi negocia cumpararea forumulateilor de la un cunoscut de-al lui.
      Mai posteaza aicea daca mai ai info. Cum il cheama de fapt? Ce nr de telefon are

      Ștergere
  20. sylver turn the tide1 martie 2023 la 22:29

    Cumpar frigidere din interbelic, daca aveti nu le aruncati, platesc bine

    Accept si carti de telefon carti de televizor si carti de radio din R.F.G. R.D.G. U.R.S.S. S.U.A. R.S.R.

    Cumpar telefoane fixe publice din anii 70-2000 fabricatie R.S.R. R.D.G..

    Accept si casete din anii 90 si laserdiscuri.

    RăspundețiȘtergere
  21. cacao in a drinks1 martie 2023 la 22:43

    Eu sunt din Turcea, nu pot veni in Constanta ca mai e pana baga metroul aici pe sub apa pe sub mare pe sub munte pe sub stufaris pe sub barje, pana la Constanta, dar putetri trimite lectocul ala bun de 700 megahertzi platesc in avans lasati aici ibanul si va trimit imediat oricat doriti. Daca nu aveti iban puteti lasa si o adresa de crypto, va trimit imediat iar dumnevoastra puteti sa trimiteti lectcul de 700 mhz cand vreti cand aveti timp chiar si la anul, sau puteti chiar sa nu-l trimiteti, dar lasati unde sa va trimit eu banutii.

    Lasati mesaje aici cand aveti timp.

    Trimis de pe al meu Comodore 64 with Blaupunkt casetten player recorder anf dual external floppy 1,44.

    RăspundețiȘtergere
  22. l-am contactat eu pe prost doar posta inclusiv in Constanta,nu vroia sa ne intalnim.Incercasem pe publi24,olx,okazii :))) .Nu isi dadea nr de telefon sa vorbim,era dubios. I-am dat adresa nr de telefon si anula comenzile,anunturile :))) =))) Iti dai seama ca e tepar,daca nu vrea sa vorbiti la telefon sau pe whatsapp. Vorbea cu mine de pe sylvercheetah53@yahoo.com Si-a dat singur peste tot 6 like-uri feedback. Anula feedbackurile negative :( Nu il recomand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt Manole dupa forumulateilor,chiar am vrut sa cumpar de la prostu ala un lucru. Dar cand ma ia ca el nu iese din casa sa ne intalnim unde vrea el,ma oferisem sa vin la el acasa sau la bloc,nu isi dadea nr de telefon sa vorbim,cica doar sa puna numai prin posta, ce incredere sa ai in acel Daniel Mihai Dionisie sau cum l-o fi chemand? Mintea ca e transportu gratis,dar citeam in feedbackuri negative pe olx,prin posta 15 lei transportu

      Ștergere
    2. vroiam sa scriu okazii !

      Ștergere
  23. atentie el este Manole si deaming.in.a.dream pe forumuri. Cum spunea mai sus cineva sunt clonele lui DreamCatcher alias Sylver

    RăspundețiȘtergere
  24. cacao in a drinks2 martie 2023 la 20:47

    Cum sa trimiti cu posta in aceeasi localitate? Nici macar in judet nu are rost cu posta.

    La cat a injurat o gramada de oameni aici pe blog e clar ca se teme. De imbecil nici macar identitatea nu a stiut sa si-o ascunda.

    Pana la urma si tepar sa fi sau hot tot trebuie un strop de inteligenta, chiar destul de multa.

    Oricum cred ca e terminat din multe puncte de vedere, nici pe blog nici pe forumurile lui nu prea mai scrie, in rest cu siguranta treaba nu prea are, cred ca zace mult.

    RăspundețiȘtergere
  25. linge in cur pe supermoderatoarele Dany_Darke si althea,de pe forumul softpedia sa nu il baneze si pe moderatorii de acolo Razvy si RealThing,eiffel si multi altii. Ii este frica tare ca dracu de tamaie,are foarte multi dusmani. Exemplu unu mare foxbat din Otopeni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sylver este tratat ca si handicapat cu boli mintale acolo precum karax, clona lu ala benis, djl care nu patesc nimic sunt lasati sa deschida nspemii de topice sa abereze

      Ștergere
  26. cat de terminat sa fii sa pui ceva la vanzare inclusiv pe forumurile computergames,lab501 si altele vine un client sa te intrebe sa cumpere produsul si tu lost_in_a_dream(Sylver) sa zici ca l-ai vandut,ca iti ceri scuze bla bla. Asa face si pe siteuri

    RăspundețiȘtergere
  27. looser in a drinking2 martie 2023 la 21:46

    Nu mai incercati sa cumparati de la el nimic, ce vinde carti vechi si casete si cd-uri piratate? da-le drecu. Se gasesc in targ destule. parca am fi in anii 2000 sa cumparam asa ceva sa punem in cd rom sau in dvd player.

    Trimis de pe al meu
    AMD Duron 1200 MHz Morgan, 768 MB DDR1 400MHz, S3 Virge 16MB, Seagate 40 GB, CD-ROM Mitsumi 40x

    RăspundețiȘtergere
  28. Avea procesor bun i7 3820k doar ca il vindea la suprapret 250 lei, il negociasem la 180 lei da ce sa vezi,cand sa ne intalnim sa il cumpar a complicat el lucrurile sa nu ne putem intalni,doar pe posta. In schimb cd-uri,casete,ceas de mana, le vinde scump am citit reviewuri negative si la alea pe okazii.

    RăspundețiȘtergere
  29. Cacarex, vreau sa imi ziceti fara sa ma loati cu formule si fara sa ma puneti sa citesc unde gasesc zacaminte de antimaterie pe glob ca sa putem propulsa un ventilator care sa faca energie electricala

    Trimis de pe al meu PC dat de poamana de careva de pe forum

    Sempron 2500+ Barton, cooler Colity 1300 rot /min, 1 GB DDR1 Mycron, Maxtor Diamond Plus 40GB, Shappire GeForce 2 MX 32MB AGP 8X, CD-ROM, FDD, Sursa casecom 400W 220V 50 Hz

    RăspundețiȘtergere
  30. looser in a drinks2 martie 2023 la 22:31

    Mie mi-a sters un mesaj de aici, deci urmareste dar nu scrie sau scrie cu alt nick.

    Numai scrieti nimic, e bine sa-l abandonati in pustietate sa-l omoare plictiseala.

    RăspundețiȘtergere
  31. da,cred ca nu mai trebuie vizitat omu, adica nema 2 bloguri cronicuta ale lui si 26 forumuri 50 adrese de email.Oare cand are ala timp sa citeasca cand se intampla ceva sau cand i se da vreun mail.Pe feisbook nici n-a mai dat,are si acolo cronica sylver cheetah

    RăspundețiȘtergere
  32. e cam nesimtit baietasu asta de 15 ani Sylver, e mana in mana cu supermoderatorii si nu a bost banat,desi o merita cu brio.Pe cand altii fara sa greseasca/faca nimic sunt banati complet aiurea din motive inventate.Numa o minte bolnava ca a lu Dany_Darke,argonaut pot gandi asa ceva, inspirati de la orgiile de pe vwforum !

    RăspundețiȘtergere
  33. Ciubex alt pupincurist gaozar de moderator de pe softpedia a lui Sylver lost_in_a_dream

    RăspundețiȘtergere
  34. Eu din ce vazusem pe softpulea cand mai citeam mai demult sylber scria ceva topice in care intreba de curea de ceas sau buzunar de telefon si uneori si ceva pe la pc-uri. Chestia e ca de ceva ani parca trebuie dupa integistrare mesajele sa fie aprobate deci pentru el un nou cont inseamna dezastru. Deci linge orice numai sa nu i se baneze contul actual.

    Eu mai imi faceam mai demult cont si imi mai bateam joc de ei cand ma plictiseam. Erau unii extrem de inversunati parca luptau undeva pe bani. faceam trolare dinaia groaznica cum zic ei. Uneori ma cacam as ain mijlocul lor direct.

    Eu zic ca nu se merita sa pierdeti vremea nici cu softpulea, decat daca ai ceva de intrebat, in rest discutii dezbateri dispute sunt inutile, e mult prea scurta viata sa fie irosita pe asa ceva. Forumurile oricum nu mai au trecere, masele de oameni s-au mutat pe alte canale.

    Pe softpulea sunt in general securisti si bugetari de prin armata cum e andreic argonaut radumichi, apoi sunt ceva patronasi care eludeaza legile si isi trag sforile prin conducerea tarii ca sa aibe legi preferentiale apoi mai sunt si ceva spalati pe creier si apoi ceva masa de oameni simplii. In afara de ultima categorie restul au obligatia de a manipula si promova "valori" si de a da cu cacat in altii. Au si unele exprimari proprii "comunitatii" lor. Totodata ei isi cultiva o imagine proprie inclusiv cu diverse minciuni. Astfel de fapt de la posibilitatea de a avea imagine proprie + un mesenger + grupuri a luat fiinta urmatoarele structuri superioare forumurilor anume retelele sociale gen facebook.

    Hai ca apreciez cum fifi ii busea de nu se vedeau, au trebuit sa umble pe la soft ca numele fifi sa nu poata aparea in texte. Plus ca au introdus si alte mijloace de verificat cum e si aia cu aprobarea continutului.

    Cred ca sunt vreo 7 ani de cand forumurile nu mai au trecere si totusi comunitatea asta se incumeta sa nu moara. O sa ramana ultima relicva plina de cadavre si bosorogi care vor posta pe forum de pe patul de moarte. Cot la cot cu youplay forumul ateilor si cu mai putina trecere decat forumul masturbalagiilor. :)))

    Deci nu mai pierdeti vremea nici pe softpulea si nu le mai faceti trafic.

    RăspundețiȘtergere
  35. Sylver lost in vis,are vreo 53 ani,sta cu sora lui Lily si cu parintii toti in acelasi apartament la bloc in constanta. Are probleme psihice saracul, nu cred ca mai trece el cu 24 posturi de verificare pe softpedia. Tre sa ai nervii de otel,ca oligofrenii nu iti aproba posturi bine scrise, doar ceva banal,penal,la misto. Citez ce a scris acest zeu geniu in alta parte Sylver lost_in_a_dream https://danielsylver.blogspot.com/2023/03/moderatorii-de-pe-softpedia-niste.html

    RăspundețiȘtergere
  36. fifi avea probleme cu madam Adm direct,aia o banase,nu vreo supermoderatoare. Va mai aduceti aminte de trolul Nael25 pupat in dos ce cele 2 supermoderatoare Dany_Darke si althea? Pe cati a dat ala in primire la alea 2 in mesaje private sa ii baneze definitiv, pulache era din Timisoara sofer curier (banui ca s-a mai cumintit si a devenit Robert_Kiran care il omora foxbat,ca si pe Daniel Sylver lost_in_a_dream). Era inteles si cu moderatori gen calin_kgb, Razvy nu patea el nimic.

    RăspundețiȘtergere
  37. losser in a drinks3 martie 2023 la 21:08

    nael25 parca vazusem si apoi si robertkiran, am vazut nickurile astea cred ca acum ceva ani.

    E mai strict acuma si din cauza pandemiei si apoi a razboiului, stau astia foarte stransi cu mediile de discutii propagandistice exact ca si cand ii scapa o diaree extrema. Forumul softpulea e si organ de propaganda deci daca nu isi indeplineste statutul de promovare "valori" risca altele sa pateasca.

    In fond si la urma urmei nu va mai agitati cu o relicva a retelelor sociale populata de vreo cateva sute de trepanati batrani securisti si sclavi spalaciti pe creier. Ati vazut ca tinerii nu intra acolo. va dati seama ca din motive de lipsa trafic si lipsa useri accepta handicapati mintal precum cacaraxu sau dejeleul sa traiasca cu ei acolo, acuma din ce spuneti si silverul. Deci e clar vor cantitate in detrimentul calitatii ca aia aduce trafic. Mai vomita delejeul zilnic cate un subiect despre autobuze vechi sau despre monarhie ca aera rea sau despre calorifere si frigidere din interbelic sau despre calculatoare vechi in care pune puncte dupa fiecare litera mare, mai vomita cacaraxu cate un subiect saptamanal despre energie din cosmos gratis, practic un tmapitel cu iq cred ca pe la 75, mai vomaita si altii despre ce stiri mai gasesc ei si gata hai sa anunte colegii fantoma de breasla postaci la norma viitoare cadavre.

    Sa folosesti softpulea ptr pierdut vremea in locul altor activitati chiar in locul altor retele sociale actuale e ca si cum te-ai incumeta sa folosesti o roaba improvizata trasa de 2 porci sa circuli prin oras si sa iti faci treaba.

    Eu de exemplu gasesc unele rezolvari la unele intrebari chiar pe tpu si in plus sunt atatea retele straine cu informatii mult mai bune.

    Softpulea forum era acum 20 de ani, pana prin 2012 cred, apoi gata s-a terminat, nu se mai merita. incercati sa nu-l mai accesati deloc, lasati-l sa moara treptat, nu-l mai intretineti.

    RăspundețiȘtergere
  38. https://m.facebook.com/100090756252817/

    RăspundețiȘtergere
  39. Am de vanzare Amd Threadripper 1920x, placa de baza msi x399 sli plus,128gb ram ddr4 3200 sylvercheetah53@gmail.com, trimit poze cu kitul si cu mine sa vedeti ce urat sunt =)))

    RăspundețiȘtergere
  40. vand placa de baza Aorus ptr Ryzem si 32 gb ddr4 3200 sylvercheetah53@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  41. looser in a drinking4 martie 2023 la 21:32

    trimiti pozele cu curierul sau cu posta?

    Livrezi cumva pe email kitul?

    RăspundețiȘtergere
  42. Cumpar daca ai calorifere din interbelic si masina de spalat din anii 50.
    Si daca ai si carti de telefon din R.F.G. R.D.G R.S.R. U.R.S.S. S.U.A.

    RăspundețiȘtergere
  43. AHOE, mie mi-a sters ieri un mesaj din nou.

    RăspundețiȘtergere
  44. cacao in a drinking5 martie 2023 la 00:44

    vand masina de spalat din R.F.G din anii 60.

    Cand si un calorifer din interbelic din anii 30-40.

    RăspundețiȘtergere
  45. Vand calculator cu Duron din 2001.
    Duron 1,1 Ghz, 256MB SDRAM S3 Virge 8 MB Maxrtor 20GB CD-ROM Floppy 3,5 inch, tastatura si maus, ofer si ecran CRT de 15 inch cu tub

    RăspundețiȘtergere
  46. sylver ccoutach 535 martie 2023 la 00:51

    Cumpar configuratie noua aproximativ
    - Intel Celeron 430 1,80GHz
    - 1 GB DDR 2 533
    - video onboard Via S3 Unichrome
    - Maxtor 160GB
    - DVD-ROM

    RăspundețiȘtergere
  47. vand calculator cu configuratie de top
    - Intel Celeron 2,20 GHz Northwood
    - 512 MB DDR 1
    - video onboard intel 845
    - Seagate 80 GB
    - DVD-ROM-CD -RW combo
    - floppy 1.44 MB

    RăspundețiȘtergere
  48. sylver -Turn the tide5 martie 2023 la 00:59

    Cumpar configuratie noua cu aproximativ aceste caracteristici

    Sempron 3000+ 1,80 GHz Palermo
    1 GB DDR 400 MHz
    Ati Radeon 7000 32 MB
    Western Digital 80 GB
    CD-RW

    RăspundețiȘtergere
  49. Vand configuratie de top noua

    - AMD Sempron 2700+ 1,6 GHz Barton
    - 768 MB DDR
    - Ati Radeon 9550
    - Seagate baracuda 80 GB
    - CD-ROM Mitsumi 40x

    RăspundețiȘtergere
  50. vand configuratie office si gaming
    - Pentrium 4 1,70 GHz Wilamette
    - 512 MB DDR 333
    - video onboard i845
    - Maxtor 40 GB
    - CD-ROM Sony 32x
    - floppy 3,5 inch

    RăspundețiȘtergere
  51. Cumpar calculator de birou office cu urmatoarea configuratie

    - AMD Sempron 2 GHz Sparta
    - 1 GB DDR2 533
    - video onboard nVidia 6100 nForce 430
    - Seagate 160 GB
    - DVD - RW

    RăspundețiȘtergere
  52. vand pe sora lui Silver ,administratora Lily de pe forumulateilor. Detalii la sylvercheetah53@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  53. drinking in the looser5 martie 2023 la 20:56

    dai si pe componente?

    ce configuratie are? are si cooler lateral la carcasa?

    E din interbelic sau din anii 50?

    E din R.S.R. sau din R.D.G.?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dau pizda lu Lily (vaginul) separat.Scrie-mi pe sylvercheetah53@yahoo.com

      Ștergere
  54. sylver -turn the tide5 martie 2023 la 20:59

    E din interbelic dar e cu procesor vechi si slab.

    Are si supapa de presiune si vine la pachet cu bonus 2 carti de telefon din anii 50.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti vand pe prietenu lui Lily, Manole. Contacteaza-ma la mail sylvercheetah53@yahoo.com

      Ștergere
  55. Oricum are performanta de inteligenta mai mare decat sylver care are dezactivat o parte din tranzistorii din CPU si din cache dar acesta la randul lui tot se incalzeste foarte tare desi are si cooler lateral.

    Dupa cum stim sylver are IQ 53, iar sor-sache are 89 deci aproape dublu, cam cat e diferenta dintre Celeron D 2,53GHz si un Celeron E1200.

    Au fost testati ambii iar lui sylver coutach 53 i-a explodat suzeta cand era in test in full load. Ulterior i-a explodat si biberona. De atunci nu mai poate lucra nimic, cum zice si el, ca risca sa explodeze ba sticla de suc ba lingura in gura ba orice. E risc cu utilizarea a asa ceva plus c aperformanta foarte slaba si consum mare, mult sub asteptari.

    RăspundețiȘtergere
  56. Eu sunt din S.U.A. si ptr ca traesc prost aicisa doresc sa ma mut dincolo colisa in Romania adica in R.S.R. la socialism unde pot lua ajutoare si pot vorbi cu prietenii mei din guvern sa ma scuteasca de taxe si impozite si sa-mi dea pensie speciala. . As dori sa imi dati un sfat daca sa vand masina in R.S.R. cand vin sau sa o vand aici in S.U.A. Inde as obtine profit mai mare? de asemenea daca vin in R.S.R. pe unde sa aduc masina ca nu stiu, daca sa vin cu trenul avionul vaporul sau motoreta fara ataj.

    Am si un scanner A2 din S.U.A. cu mufa S.C.S.I. nu stiu daca sa-l aduc in R.S.R.

    Astept rasponsurile vostre la asresa de forum de aicisa.

    RăspundețiȘtergere
  57. a sters Sylver un post al meu,nu ii mai intrati pe aici sa ii faceti lui trafic

    RăspundețiȘtergere
  58. ce socket e? descompletati si trimiteti si alte componente?

    cred ca o sa-l puna pe sylver moderator pe softpulea forum ca are experienta dovedita cu forumurile,

    si pe altul sa-l pona la ariea de frigidere din interbelic si carti de telefon dupe ce vor fi enfintate aceste arii noi mult cautate d emarele poblic. Miliarde de useri asteapta sa-si faca cont pe softpulea forum ca s aposteze in aceste arii de interes maxim si de viitor sigur.

    RăspundețiȘtergere
  59. pai forumurile sunt niste weceuri

    cel mai mare weceu e softpulea forum unde e plin de violatori bolnavi si psihopati alaturi de securisti care se violeaza intre ei incotninuu cu acele postari si subecte recte

    ca sa te tina acolo trebuie sa stai capra cativa ani asa ca ala cu frigiderele din interbelic si masinile de spalat din anii 50 sau ca ala cacaraxu cu energia gratis, si sa participi la orgiile sinecuristilor , apoi la ale securistilor si in final la cele ale feudalistilor. Treptat ofera dreptul de practica si poti face orgii cu carne proaspata adeca cu noii veniti cat timp mai exista si cate un nou venit, dar nu vor mai exista treptat.

    Fifi nu vroia sa stea capra, doar ii pacalea si apoi le dadea cate o ghioaga in cap, aia se ofticau rau si de aceea nu au mai lasat-o sa intre. Apoi ea intra pe geam spargea geamul apoi si zidul putea usor cu internetul vechi.

    Orgiile continua acum pe tip lgbt acolo cum e moda promovata de ei de la inalta poarta, insa sunt scarbiti si ei dar nu recunosc asta. Asteapta carne proaspata dar nu se arata nici de la rasarit sa mai apara ca tinerii nu vor forumuri asa cum nu vor nici pentium 4 foarte vechi.

    Softpulea are mai nou subventie de la stat ca altfel intra acest weceu in faliment.

    oricum in viitor va fi populat doar de scheleti adica de cadavre.

    Nu mai incercati sa mergeti la acest vecheu softpulea, nu le mai faceti trafic, lasati-l sa moara treptat. Urati-le moarte cat mai rapida si ajutati-i sa moara din lipsa de trafic si lipsa de bani.

    Cat despre subventia de la stat, pai generatia noastra va refuza sa mai plateasca impozite si taxe.

    RăspundețiȘtergere
  60. este el din poza Sylver? https://www.pcbazar.ro/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

    RăspundețiȘtergere
  61. foum dacia 1300?

    un forum cu porcarii aveti?

    caut forum cu masini de spalat miele din anii 50 si calorifere din interbelic.

    daca aveti si forum despre computer cu 486 sau pentium 3 cu slot I.S.A. si cablu S.C.S.I. ptr scanner A3

    caot forum despre carti de telefon

    RăspundețiȘtergere
  62. caot si eo forom despre zacaminte de ioni si zacaminte de zacamanturi de antimaterie. precum si despre energie gratis

    RăspundețiȘtergere
  63. caut forum unde sa facem donatii la ocrainieni

    vreau sa fac donatii si la aia din vestul eoropei ca is prapaditi, sunt prebogat si nu am ce sa fac cu atatea obiecte

    RăspundețiȘtergere
  64. looser in a drinks8 martie 2023 la 20:59

    caut forum unde sa scriu despre unde pot sa aud poze de 200MP pe televizor cu tub cinematografoscopic din R.F.G. sau din R.D.G.

    Daca ma puteti ajuta sa aud pozele pe radio e excelent.

    Precizez ca nu pot sa mananc ceorba ca imi tremura masa sau linguritiunea.

    RăspundețiȘtergere
  65. am gasit acest forum cu blogerie adica cu blugi mprobabil

    ma prezint si io, sunt fost securist si activez acuma acasa pe ajutor social + pensie sociala + evoziune

    sefii de pe softwarza mi-au dat spre moderare area de radio dar nu scriu acolo ca nu e la moda ci pe aria de criptomonede ca sa ma simt cool desi sunt analfabet, stiu asta.

    In ultimii ani am cumparat bitcoin , am si vandut si am pierderi, deci v-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu ceva pomana ptr viitorul bullruning, care nu stiu cand va fi, dar cred ca stiu cand va fi, ins aorice e posibil in scripto, parere personala.

    RăspundețiȘtergere
  66. pardon, am gresit literele, cum ziceam nu le am cu literele sau cifrele si nici cu tehnicile astea de calculator, deci nu pensie sociala ci pensie speciala, ca din sociala nu puteam lua cripto. Ajutati-ma ca vreau sa ma dau mare la aia pe softwarza ca rad de mine incontnuu aia.

    RăspundețiȘtergere
  67. hopa ca am scris rau, deci ma prezint si eu ca am gasit aici forumul dacia 1300, deci eu sunt rezistent din maduva scheletului de mic de cand ma stiu, am fost la razboi la telelisti in 11 august 2018, am primit ceva bani, am fost pe barzicade tot mereu sa apar feudalismul si aristocratia precum si usereul.

    RăspundețiȘtergere
  68. ma prezint si eu ca am gasit forumul vostru, softwarza e pe moarte, eu sunt bugetache cu toata familia din judetul Timisoara sunt rrom si imi place mult asta, am orientari de diverse categorii. Am fost informator inainte de 90 acuma sunt pe pensie speciala ca sunt sia cum tot informator.

    RăspundețiȘtergere
  69. am gasit forumul nou cu dacia 1300, ma prezint si io, sunt argogonaut din judetul romania si sunt securist in retragere de cand ma stiu. Acuma sunt informator sub neacoperire si doresc sa prestez mai departe pe bani ca aia sunt de baza, scriu articole agramatece, citesc pe diagonala, cam astea sunt ocupatiile mele zilnice. Uneori uit sa mananc dar gasesc cate ceva prin preajma conservat sau deteriorat

    RăspundețiȘtergere
  70. am gasit si io forumul de dacia 1300 si ma bucur sa intru aicisa, sunt urmarit indeaproape la nr de pastari si terorizat de parazitul dejeleuri care se ocupa de maaini de spalat miele din anii 50 si calculatoare vechi pe care nu le cunoaste si nici nu stie utiliza de prost ce e. sa nu ziceti la nimeni acest secret. Sunt bugetar din securitate, dau cu papagalul tot ce aflu promovez ce e mai bine platit. Zilnic scriu postari la tona, am deja mai multe decat zilele mele de viata de pana acum, in general postez si de pe weceu dar si din autobuz si de la lucru si de la masa. oricum lucrurl meu consta in a posta pe forum. Daca gasesc un weceu in autobuz randamentul de postari este dublu.

    Obectivul meu este sa egalez cu nr de postari nr de celule din corp, adica vreo cateva triliarde, daca e posibil, poate ma ajuta astia de la broxal cu ceva sobventie sa fac postaturile la indigou ca pe vreme alui ceosescu. deci forumul vostru va creste mult cu mine si chiar si cu belejeul ala mediocru care nu are nici un pic de limita la postare.

    RăspundețiȘtergere
  71. Sora mea Lily este prietena cu Manole de aceea nu mai ai acces pe forumulateilor Dream Catcher. Nu am nimic cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  72. si-a sters prostu al 2-lea blog danielsylver.blogspot.com si pagina lui de wordpress =))) =))) Iar l-o fi cautat politia pe acasa ca si atuncea cand scrisese articolu pe blog de revelion si nu mai recunostea ca il scrisese el

    RăspundețiȘtergere
  73. are warn 3 pct lost_in_a_dream,pe softpedia. Super!!!

    RăspundețiȘtergere
  74. in total are 8pct, dati-i report la posturi ,sa il excluda moderatorii. foxbat esti pe aici???

    RăspundețiȘtergere
  75. am gasit si io forumul dacea 1300, sunt penmelist total decis inca din perioada anilor 90 cand era pnl la guvernare. Trebuie sa va anunt si pe aceasta cale ca pnl este cel mai bun partid feudalist care se cheama liberal dar e de fapt feudalista dica popular precum si ala al lui vector vorban din austro-ungaria.

    RăspundețiȘtergere
  76. am gasit si eio forumula cesta si ma prezint si eu desis criu demult aici ca cumprar masini de spalat miele din anii 60 sau 50 din R.F.G. si calorifere din interbelic. Cumpar daca aveti prin casa sau prin debara si autobuze vechi trenuri cu abureala autoturisme merzedez cap de bou, precum si carti de telefon si de televizor vechi.

    Am si uitat sa spun, ca cumpar daca aveti pe undeva si casa veche din cartierul demolat de comunisti daca aveti prin debara poate, sunt republican adica nu cu trump ci cu comunistii din europa veche si uitasem sa adaug ca cumpar si calculator 486 sau pentiem 3 cu slot I.S.A. si mufa S.C.S.I. ptr scanner A3.

    Aa si uitase, cica puteti sa ma sonati fara beepuri, in special daca sunteti femei, la barbati raspund numai la beepuri.

    RăspundețiȘtergere
  77. beci daca sora ta Lily e prietena cu Manole anseamna ca o gasim in zid la manastirea cortea de arges postand de pe telefon.

    Daca binevoiti sa-i duceti un pc cu pentium 4 daca gasiti cu minim 1 gb ram si windows compatibil sau linux cu internetul actual ca probabil telefonul ei este prea vechi, o fi fix cu fir.

    Telefonul cu fir puteti binevoi sa il donati tovarasului republican bejeleu care tot cauta fara sa gasesca computer cu slot I.S.A. si mufa S.C.S.I. ptr scanner A3.

    RăspundețiȘtergere
  78. Neapaharu ceasca 8510 martie 2023 la 21:44

    Bine ca am ghesit si io din Slatina forumul acesta dacia 1300, am venit sa va zic ca eu in 2012 aveam internet prin fibra de la rds&rcs de 1 giga de ram si mergea la 3 pc-uri deodata la magazin.

    Acuma am net tot de acolo dar de 1000 de giga si merge prin router cu televizorul deodata si la toate aparatele electrice, am viteza mare la conexiunea la internet a frigiderului iar aragazul are un downloand de 2 Terra pe secunda.

    Totodata va mai povestesc ca sunt prieten cu bejeleul insa eu prefer vechiturile mai noi, gen shaworma cu ingrediente deteriorate servita numai dupa orele 23:59 ca sa ma ingras tot mai tar si sa-l depasesc pe bejeleu macar la greutate daca nu si la numar de pastari.

    RăspundețiȘtergere
  79. am ghesit si ioi forumul dumnevostra draci invitati, vreau s aimi fac upgrade si sunt in mare dilema ce calculator nou sa aleg. Am intles ca procesiorul contreaza cel mai mult, deci rezolvati-mi si mie ecuatiea celeron D vs sempron vs pentium 3 vs pentium 4 vs athlon xp vs pentium D vs atom vs brazos vs ....vs...vs...vs...

    mentionez ca pc-ul va rula cu 256 MB ram si va fi folosit ptr nevigare pe net si jocuri ocazionale si filme full 8k pe televizor cu tub cu video onboard de pe placa de baza.

    Postat de pe al meu
    sempron 2500+
    256 MB ram
    80 GB Seagate
    ventilator arctic cooling silver oaie in freezing

    RăspundețiȘtergere
  80. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  81. vand calculator nou cu urmatorele caracteristici
    - pentium 4 1,70 GHz
    - 512 MB DDR
    - 40 GB Western Digital
    - video intel 845
    - sursa 800 de volti
    - ventilator titan 1400 rotatii pe minut

    sau schimb cu transformator

    RăspundețiȘtergere
  82. Hordy e nebun Silver,linistestete. Iti face plangere penala https://forum.softpedia.com/topic/1224023-procedura-proces-penal/ nu e de joaca!

    RăspundețiȘtergere
  83. El este pustanul Silver? https://ibb.co/6wZ7ngf Cine il cunoaste,poate spune daca e el sau nu

    RăspundețiȘtergere
  84. Nu e dansul. Aia e o poza luata de oriunde altundeva.
    Ar fi inconstient sa-si publice pe undeva fotografia faceala cand stie bine ca este incoltit peste tot de cei care sunt pro-europeni. Ceilalti il ignora.
    La cata lume o zignit aicea pe blog stie ca e posibil sa fie atacat oriunde.
    Nu iese nici din locuinta decat noaptea sub acoperirea intunerecului, ziua de regula umbla cu mare grija ferindu-se de potentiale pericole.

    Nu ataca omul ci se fereste cu grija de el.
    Cand este foarte flamand turbat sau masturbat poate deveni agresiv si poate ataca si omul sau gospodariile precum si animalele din gospodarii.

    De obicei distruge mai mult decat poate consuma la o singura masa, de aceea este considerat un animal stricator fiind cautat uneori de vanatorii de munte si de puscasii marini.

    Numai ptr simplul fapt ca tine pe blog in partea superioara poza nud a cuiva plus o alta poza a altcuiva fara acordul acelor persoane sunt suficiente motive sa fie atacat oricand.
    Pacat ca nu stie protestatarul Ceausescu despre acest individ ca l-ar colinda saptamanal direct la locuinta si ar da pe goarna toate relele facute de el de-a lungul vremii.

    Evident ca nu exista imagini publice sau pe internet cu aceasta specie rara care devine tot mai des intalnita in tarile europene.

    Trimis de pe
    AMD Duron 1,20 GHz Morgan
    Cooler Colity 1500 rot/min
    Memory Samsung 1 GB DDR
    Video Ati Radeon 7000 32MB
    HDD IBM Deskstar 160 GB
    CD-RW SONY 32x
    Floppy 3,5 inch
    Case Delux
    PSU Delux 400W 50Hz

    RăspundețiȘtergere
  85. i-am facut plangere la politie lui Daniel Mihai Dionisie in Constanta. Va fi anchetat individul.

    RăspundețiȘtergere
  86. cacao in a drinks13 martie 2023 la 20:21

    Nu-s in stare sa ancheteze spete mai grave si tocmai pe asta sa-l ancheteze. Nu prea cred ca se vor implica.

    In atatia ani nu au facut nimic desi cred ca au fost plangeri si de la individele care au inca de zeci de ani poze aici pe blog si comentarii fara acceptul lor.

    Feudalismul european chiar sustine astfel de indivizi, asta cred ei ca se cheama toleranta si vor astfel sa se deosebeasca de Imperiul Roman unde aia handicapati sau inapti de munca erau ucisi sau izolati. Acum aia sunt tinuti in carca de catre aia apti.

    RăspundețiȘtergere
  87. looser in a drinks13 martie 2023 la 20:24

    Mai si vin astia sa rada in nas si sa spuna ca ei is printisori si ca munca e ptr tractoare.

    RăspundețiȘtergere
  88. Nu muncesc,nu am muncit niciodata. Locuiesc cu sora si cu parintii.Sunati-ma sau scrieti-mi pe mail ,va astept. Daniel

    RăspundețiȘtergere
  89. Sylver - Turn the tide13 martie 2023 la 21:23

    De fapt nici nu-l vor ancheta ptr ca nu-l poate nici condamna nici amenda. Motivul e ca asta e bolnav cu certificat, deci se considera ca nu prea are discernamant. Desi unul ci liceul bacalaureatul luat si chiar facultate absolvita nu ar trebui catalogat bolnav mintal decat in urma unor teste si benchmark-uri compleze unde sa nu poata trisa.

    De aceea nici nu se pun astia sa ancheteze si sa piarda timpul cu asa ceva ceva unde ar putea doar sa puna NUP. Asta e sistemul asta considerat modern, iti da in cap un handicapat si ramane liber si nu pateste nimic ca e handicapat sau ca e rrom, sau ca e fara posibilitati. Astea sunt valorile bruxeleze, sa tii in carca putorile si hotii care te mai si jignesc ca is printisori si ca munca e ptr tractoare.

    Toti astia ar trebui bagati la o munca undeva, se gaseste si ptr ei cate ceva de facut, daca nu vor sa fie macar cuminti.

    Sor-sa e casatorita demult, nu sta cu ei si probabil munceste.
    Doar asta a fost un prost de mic ca nu a pus pe el tac-su ciomagul sa-l educe.

    RăspundețiȘtergere
  90. Heil Satan Sylver zis si Dream Catcher, sta cu voi sorta, am vorbit cu aia pe forumulateilor in privat si mi-a zis.. Mergi la satana sa il slujesti, nu te mai da ateu.

    RăspundețiȘtergere
  91. aici este sorsa https://forumulateilor.ro/memberlist.php?mode=viewprofile&u=370 ,va faceti cont si discutati cu aia in mesaj privat sau o intrebati direct pe forum

    RăspundețiȘtergere
  92. Sylver - Turn the tide14 martie 2023 la 20:47

    Sora lui nu sta cu ei decat ocazional. E casatorita oricum si nu are treaba cu cacaturile de forumuri. Cred ca e o persoana normala.

    Lily sau cine credeti voi sunt useri cu boala mintala care au ocupatia de a scrie pe forumuri.

    Fara dovada unui buletin sau certificat de nastere nu poti stii daca chiar e sora lui.

    Oameni bolnavi care au cazut in plasa de a scrie moca pe forumuri facand astfel trafic detinatorilor de forumuri.

    Doar bolnavii mintal si unii handicapati mai scriu pe forumuri in secolul 21 in cautarea atentiei si ptr socializare ptr ca pe alte retele sociale mai noi nu au succes ca nu au ce arata si ce posta.

    Ganditi-va logic ca Sylver (si alti prapaditi de spetza lui) nu are ce arata pe retele actuale cum ar fi TikTok Facebook Instagram si ce posta nici pe Twitter Reddit sau alte retele actuale ptr ca are o viata simpla precum porcul in cotetz.

    Adica se scoala dimineata horcaie, mananca ce-i da ma-sa se joaca pe PC si se face seara si se culca la loc.

    Nu tu o excursie, nu tu un job, nu tu o familie nu tu o masina nu tu o petrecere, adica lucruri normale de unde trebuie sa pui imagini si filme in retelele sociale ca sa fii normal.

    Pe cand pe forumuri isi poate face o imagine mai buna, chiar o imagine smechera autointitulandu-se in diverse feluri ascunzand totul si nefiind necesar sa ai un profil complet si real ca pe retelele sociale actuale.

    Nu va mai amagiti, userii aia cativa de pe forumurile lui sunt cum am spus cativa handicapati de speta lui izolati de societate unii chiar pensionari care mai pierd si ei vremea undeva online in lipsa unor activitati.

    RăspundețiȘtergere
  93. nu e adevarati ce spui tu, pustanu are aproape 40 de ani, locuieste cu sora si parintii.Is pe scara cu el, se aud tipete batai din casa, nu a iesit afara deloc decat cand punea colete la posta sa tepuiasca fraieri de prin tara cu produse. Are probleme e handicapat gradul 2 cu certificat. O bate pe sora si pe parinti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. il cheama Daniel Mihai Dionisie, a facuto pe sora lui Lily administratora pe forumul ala cumparat de la un bosorog batran cu 300 lei

      Ștergere
    2. face caca si pisu pe el. Miroase toata casa a fecale,a wc. Parintii lui au aceeasi mobila de cand s-au luat de tineri 😅

      Ștergere
  94. looser in a drinks15 martie 2023 la 00:28

    Nu sta la niciun bloc. Sta la casa. Au fost destul de instariti ai lui, au firma, sau au avut. Reparatii televizoare, voi nu stiti nimic? Au fost oameni destul de ok cred, doar ca dintr-un accident probabil genetic s-au procopsit cu tembelul asta cu tumora la cap dezvoltata dupa un timp. Ganditi-va ca si voi cine stie ce puteti naste si in timp ce boala dezvolta copilul. Daca stia ma-sa ce urma l-ar fi avortat cu siguranta. Dar stiti voi ca in anii 80 nici nu prea era voie.

    Credeti ca cineva si-ar dori sa aibe pe cap asemenea specimen? mai bine nu ai copii deloc. Dar nu stii ce-ti da viata.
    Nici el nu o fi vrut sa fie asa.
    Ce sa faci daca eutanasia nu este legala?
    Ce sa faci daca UE te obliga sa te chinui? Te scoate la pensie dupa 70 de ani, ca sa fie bani si de prelungit mizeria de viata a unor asemenea bolnavi.

    Sora lui e maritata de multi ani si evident ca nu sta cu ei. Macar aia o fi normala ca sa compenseze amaraciunea celor 2 batrani care au pe cap pe sylverul asta.

    Sigur ca au aceeasi mobila de prin anii 70 probabil, doar ca are calculator foarte nou si foarte perfomant. Fara PC ar muri, ca nu ar putea socializa pe forumurile alea. Probabil se joaca si jocuri piratate ca altfel nu-mi explic de ce ar cheltui mii de dolari la cativa ani ca sa isi cumpere ultimele tipuri de componente PC varfuri de gama. Altii au masina el are calculator.

    Ptr forumurile alea i-ar fi suficient si un Sempron single core de 18 ani cu 1 GB de ram si de miile de dolari mai bine si-ar renova caseta, ar lua mobila noua, ar face curat, ar investi in altceva sau i-ar cheltui ptr viata zilnica ca nu are job.

    Se simte bine laudandu-se pe forumuri cu configuratiile lui de top de gaming. Atat poate. In lipsa familiei proprii, jobului excursiilor petrecerilor locuintei proprii sau masinii, e si aia o fala, computerul de top.

    RăspundețiȘtergere
  95. Cel mai bine e plangere penala contra lui Daniel Mihai Dionisie, plangere la politie, pentru cine are probleme cu Sylver/lost_in_a_dream/Dream Catcher ! Procesul civil dureaza mai mult

    RăspundețiȘtergere
  96. i-ar fi suficient un pc 286 AT ,512kb ram, placa video 256kb. Are windows 3.1 si jocuri belea,dos 6.22 n-are nevoie Sylveru arctic de mai mult

    RăspundețiȘtergere
  97. Daca s-ar face plangere la militie ar fi ceva ca ar putea sa-l bage la arest macar, dar la politie nu prea se rezolva nimic.

    Dar nu merge netul pe ala. Plus ca deja are valoare muzeala mare, asa ceva ajunge deja la cateva sute -mii de lei acum.

    Decent ar fi ceva cu win xp ptr zocuri daca e fara net, ceva cu pentium 3/4 sau varianta amd.

    Ptr net ceva cu pentium 4 sau celeron sau si de la amd cu sempron athlon 64 cu windows 7 e suficient. Se gasesc si cu 50 de lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ii ajunge la trollache Sylver acel 286, pune distributie linux pe el mai veche si din linie de comanda vede internet doar text (ca la teletext pe televizoare pe vremuri). Erau jocuri misto pe 286, mai misto ca cele de pe chip si hc cu caseta :d :)))

      Ștergere
    2. Ptr internet ar putea folosi configuratii cum ar fi
      CPU AMD Sempron LE 1150 2GHz Sparta
      Memorie 1GB DDR2
      Video nVidia 6100 onboard
      HDD 160 GB Seagate Sata2
      Windows 7 sau Linux

      Sau
      CPU Intel Celeron D 347 3,06 GHz Cedar Mill care poate fi dus pana la 8,37 GHz cu OC.
      Memorie 1GB DDR2
      Video intel i945 onboard sau alt IGP Via nvidia sau ce mai sunt
      HDD 160 GB Seagate Sata2
      Windows 7 sau Linux

      Dar el nu stie sa umble cu linux, e la nivel de cocalar inca cu IT-ul. Esi ia sistem foarte scump si il tine bloated cu virusi si programe cu care nu umbla niciodata. Are harduri pline cu asa ceva, nu stie a interetine PC-ul, cand mai desface carcasa ca se umple de praf arunca direct unele piese cum ar fi SSD-ul hardurile, uneori si procesorul ventilatoarele. Nu stie sa curete de praf.

      Nu stie sa intretina nici sistemul de operare, foloseste in idle undeva la 5-10 GB RAM fiind plin de virusi si bloated cu programe pe care nu le foloseste niciodata.

      Prin 2006 umbla sa-si ia Pentium Extreme Edition D965 ca sa aibe multi megaherti ca sa se laude pe forum. Credea ca ala de 3,73 il poate duce la 6 GHz doar din multiplier precum reclama. A avut ghinion ca nu ducea placa, oricum crestea consumul f mult. Oricum fiind analfabet nu stia sa umble nici in bios prea bine, nu stia functiile. Initial luase o placa low-cost de vreo 200 lei la acel CPU de 3000 lei. Apoi a luat alta mai scumpa ptr oerclock dar tot nu a reusit.

      Radeau de el aia cu Pentium Dual-Core E2160 si Core 2 Duo din primele generatii E6300 E4300. Nu a reusit sa vanda sistemul, mai ales procesorul, pretul de piata era de vreo 5 ori mai mic decat cel de achizitie ptr intreg sistemul.
      A vrut sa se sinucida.
      S-a suparat foarte tare si a trecut pe AMD, luand Athlon 64 X2 ceva 3800+. Pana prin 2014 cand se mai terminase cu forumurile cand a inceput iar sa cumpere inteluri varf de gama foarte scumpe Core i7 Sandy Bridge si urmatoarele ca sa se laude iar pe forumurile alea care devenisera pustii intre timp, lumea migrand pe alte retele sociale sau maturizandu-se si mergand pe alte ocupatii.

      Ștergere
  98. I-a facut plangere penala cristina bob acum multi ani ca era hartuita de asta si nu a facut nimic politia. Astia din Romania si UE protejeaza infractorii. Pai se plangeau nemtii acum cativa ani de atacurile si violurile migrantilor africani in Germania asupra localnicilor. Aia in Italia se plang de asemenea de migrantii care fac infractiuni, fura jufeuiesc sparg rup agreseaza, In Franta lafel. Politiile nu pot face nimic concret. Ca de aceea Ungaria si Austria se opun migratiei.

    Dar daca era in SUA Rusia China il buseau rau. Cred ca-i puneau in cel mai usor caz cizma pe grumaz si-i confiscau toate dispozitivele de stocare si produsele IT din locuinta..

    RăspundețiȘtergere
  99. i-a facut plangere penala Hordy la prost, din ce zicea, in ianuarie Sylveru a fost sa dea cu subsemnatu la sectia de politie sa dea declaratii cu articolu scris aici de revelion (nu mai recunostea ca l-a scris el 😅 desi nimenea nu are acces inafara de el - mailu lui sylvercheetah53@gmail.com si parola )

    RăspundețiȘtergere
  100. Despre ce anume era articolul ala?
    Daca i-a facut plangere si ceva a miscat politia inseamna ca e de bine, desi mare lucru nu cred ca vor face. Hordy e unul dintre cei hartuiti in mod frecvent pe blog si forumurile lui alaturi de cele 2 femei care mai au inca pozele in partea superioara a blogului.
    Totusi referitor la pozele alea care sunt evident fara acordul lor acolo, nu stiu de ce nu a miscat nimic politia.

    RăspundețiȘtergere
  101. Am discutat cu Adrian Hordoan sa isi faca blog in care sa explice ce are Sylver cu el.

    RăspundețiȘtergere
  102. Cel mai bun ar fi ptr sylver un pc ptre internet astfel

    CPU AMD Sempron LE 1150 2 GHz Sparta
    Memory 1 GB DDR2
    video nVidia 6100 onboard
    HDD 160 GB SATA 2
    Windows 7 sau si Linux ceva

    El nu stie a folosi linux, e la nivel de cocalar in domeniul IT.

    Sau si varianta cu
    CPU Intel Celeron D 347 3,06 GHz Cedar Mill, poate sa mearga pana la 8,37 GHz daca stie sa faca OC
    Memory 1 GB DDR 2
    video intel i945 onboard
    HDD 160 GB Sata
    Windows 7 sau si linux ceva

    El nu face absolut nimic cu ce sisteme isi cumpara, de fapt foloseste foarte prost resursele computerului. Fiind analfabet si nestiind a optimiza sistemul de operare si programele el foloseste 6-10 GB RAM doar ca sa mearga in idle sistemul. Hardurile le tine pline cu virusi si si tot felul de programe bloated pe care nu le foloseste niciodata. Plus ca el cand desface carcasa PC-ului ca poate se blocheaza vreun ventilator de la praf ca nu le curata niciodata schimba direct hardul ssd-ul si reinstaleaza sistemul de operare. El reinstaleaza foarte des sistemul de operare ca nu stie a depana diversele mici probleme aparute.

    Prin 2006 umbla sa-si cumpere Pentium Extreme Edition 3,73GHz vroia sa aibe multi megaherti ca sa se laude pe forum. Credea ca o sa-l duca la 6GHz doar din multiplier. A avut ghinion ca placa nu ducea, oricum consuma ala mult.

    Faceau misto de el aia cu Pentium dual core E2180 mult mai ieftin si cu Core 2 Duo din primele game E6300 E4300. S-a suparat si si-a luat apoi AMD Athlon 64 X2 Windsor ceva 3800+.
    Era foarte suparat, nu putea vinde configuratia decat la pret de vreo 5 ori mai jos in special procesorul. A incercat sa se sinucida.

    Prin 2014 cand s-au mai terminat cu forumurile si nu mai contau astea cu PC-urile a trecut pe intel luand apoi varfuri de gama foarte scumpe incepand cu Core i7 sandy bridge si urmatoarele incepand iar sa se laude.

    RăspundețiȘtergere
  103. Ptr internet ar putea folosi configuratii cum ar fi
    CPU AMD Sempron LE 1150 2GHz Sparta
    Memorie 1GB DDR2
    Video nVidia 6100 onboard
    HDD 160 GB Seagate Sata2
    Windows 7 sau Linux

    Sau
    CPU Intel Celeron D 347 3,06 GHz Cedar Mill care poate fi dus pana la 8,37 GHz cu OC.
    Memorie 1GB DDR2
    Video intel i945 onboard sau alt IGP Via nvidia sau ce mai sunt
    HDD 160 GB Seagate Sata2
    Windows 7 sau Linux

    Dar el nu stie sa umble cu linux, e la nivel de cocalar inca cu IT-ul. Esi ia sistem foarte scump si il tine bloated cu virusi si programe cu care nu umbla niciodata. Are harduri pline cu asa ceva, nu stie a interetine PC-ul, cand mai desface carcasa ca se umple de praf arunca direct unele piese cum ar fi SSD-ul hardurile, uneori si procesorul ventilatoarele. Nu stie sa curete de praf.

    Nu stie sa intretina nici sistemul de operare, foloseste in idle undeva la 5-10 GB RAM fiind plin de virusi si bloated cu programe pe care nu le foloseste niciodata.

    Prin 2006 umbla sa-si ia Pentium Extreme Edition D965 ca sa aibe multi megaherti ca sa se laude pe forum. Credea ca ala de 3,73 il poate duce la 6 GHz doar din multiplier precum reclama. A avut ghinion ca nu ducea placa, oricum crestea consumul f mult. Oricum fiind analfabet nu stia sa umble nici in bios prea bine, nu stia functiile. Initial luase o placa low-cost de vreo 200 lei la acel CPU de 3000 lei. Apoi a luat alta mai scumpa ptr overclock dar tot nu a reusit.

    Radeau de el aia cu Pentium Dual-Core E2160 si Core 2 Duo din primele generatii E6300 E4300. Nu a reusit sa vanda sistemul, mai ales procesorul, pretul de piata era de vreo 5 ori mai mic decat cel de achizitie ptr intreg sistemul.
    A vrut sa se sinucida.

    S-a suparat foarte tare si a trecut pe AMD, luand Athlon 64 X2 ceva 3800+. Pana prin 2014 cand se mai terminase cu forumurile cand a inceput iar sa cumpere inteluri varf de gama foarte scumpe Core i7 Sandy Bridge si urmatoarele ca sa se laude iar pe forumurile alea care devenisera pustii intre timp, lumea migrand pe alte retele sociale sau maturizandu-se si mergand pe alte ocupatii.

    RăspundețiȘtergere
  104. Ptr internet ar putea folosi configuratii cum ar fi
    CPU AMD Sempron LE 1150 2GHz Sparta
    Memorie 1GB DDR2
    Video nVidia 6100 onboard
    HDD 160 GB Seagate Sata2
    Windows 7 sau Linux

    Sau
    CPU Intel Celeron D 347 3,06 GHz Cedar Mill care poate fi dus pana la 8,37 GHz cu OC.
    Memorie 1GB DDR2
    Video intel i945 onboard sau alt IGP Via nvidia sau ce mai sunt
    HDD 160 GB Seagate Sata2
    Windows 7 sau Linux

    Dar el nu stie sa umble cu linux, e la nivel de cocalar inca cu IT-ul. Esi ia sistem foarte scump si il tine bloated cu virusi si programe cu care nu umbla niciodata. Are harduri pline cu asa ceva, nu stie a interetine PC-ul, cand mai desface carcasa ca se umple de praf arunca direct unele piese cum ar fi SSD-ul hardurile, uneori si procesorul ventilatoarele. Nu stie sa curete de praf.

    RăspundețiȘtergere
  105. http://2.bp.blogspot.com/-RhoioRnTPqg/Uqo12_-MDjI/AAAAAAAAARQ/TwzrG4Kw7Ws/s1600/Didi+10.JPG

    RăspundețiȘtergere
  106. Syilver e la puscarie

    RăspundețiȘtergere
  107. siylver e baeat bun si finut

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: