marți, 27 aprilie 2021

În atenția Poliției Române: ********.IO

Motto: Pentru fiecare mizerabil există un făraş (Dorel Schor)

ATENȚIE: Acest articol a fost cenzurat în data de 7 aprilie 2022, în tentativa mea de a face pace cu responsabilii.

********.IO este un tracker românesc care, de la început, nu a făcut altceva decît să imite toate tîmpeniile de pe FILELIST.RO.
Mult timp, au căutat un motiv, mai mult sau mai puțin temeinic, pentru a-mi da în cap. Dar haideți să vedeți.

Cine este CRETINUL ăsta de ******? Nu am auzit de el. Am cont la ei de 4 ani. Dar nu am văzut niciun post, nimic de la acest ******.
Probabil face parte din staff. Din moment ce mi-a dat "mute".
Mi-e milă de FRAIER. Habar n-are cu cine se pune. Sînt foarte RĂZBUNĂTOR.

Își dă el cu părerea despre capacitatea mea intelectuală?! Poi băi HANDICAPATULE, ai tu cîtă școală am eu? Că eu, nici n-am "decît" 21 de ani de studiu. N-am putut mai mult, ce să fac.
Ia aruncați un ochi, la profilul meu.

Statut de VIP. 4TB upload. Medie la seed, 1.6 luni. Hit 'n' run 0. Aproape 5000 de puncte.
Cred că meritam mai mult respect. Măcar să fi lăsat mesajul, să se vadă că eu NU am jignit. Deși am fost jignit.

Cum am distrus FILELIST, o să îi termin și pe împuțiții ăștia de la ********.IO. Nu e o amenințare. E o PROMISIUNE!
O să le las cîteva zile, la dispoziție. Înainte de a merge la poliție și la procuratură.

Băi JEGOȘILOR. Dacă vreți să mă înduplecați, îmi scoateți imediat "mute"-ul. Vă cereți scuze public. Și îi dați "mute" RAHATULUI ÎN PLOAIE de ******.
De voi depinde, "pirații" pulii mele. Eu sînt dispus să merg PÎNĂ LA CAPĂT. Nu mi-e frică de nimeni și nimic!

Intru doar pt. materialele postate de iReal. Cînd el nu va mai fi, o să-mi șterg singur contul. Nu se postează decît căcaturi de oameni debili.

17 comentarii:

  1. Poi ba baiatule, nu inteleg de ce te ataci asa? Tu nu vezi ca aia ti-au facut un favor, un compliment cand ti-au dat mute. Ti-au zis clar ca capacitatea ta intelectuala nu e pentru forumul ala. Toate interneturile stie ca tu esti un geniu si un intilectual cu multe scoale. Ce ai cauta tu pi un forum cu oamini cu 2 clase ca trenu... Stai tu frumos pi forumirile tale cu genii, zei si impirati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Zice cel care vinde dvd uri piratate cu seriale, ca n târg :)))) Auzi la el, în atenția politiei romane :))) Mai nene, decât sa te iei de un site hostat în Madagascar, mai degrabă vezi ți de afacerile tale, ca cine știe când ești semnat sa dai cu subsemnatul pentru prostiile ce le faci, afaceristul pulii

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am început eu acest "scandal".
    Fiecare culege ceea ce a semănat.

    RăspundețiȘtergere
  4. mainutoiule zincuit ( ca nu ai tu bani de argint) fii bun rogu-te si spune-ne cati din cei 21 de ani de scoala i-ai petrecut repetand diversi ani? Si sa stii ca ani de scoala nu au absolut nimic de aface cu inteligenta, educatia, cultura si bunul simt. Ai trecut si tu prin scoala ca rata prin apa si te balonezi asa de parca ai fii buricul pamantului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Învață să scrii, nemernicule. Corect este "de parcă ai FI buricul Pămîntului". Deci cu un singur "i".

      Ștergere
    2. Dreptate ai! De doua ori. Sunt un nemernic. Si da se scrie cu un singur I. Dar in nici un caz asta nu te face pe tine mai bun. Tot o spurcaciune veninoasa esti care sper ca incapa pe mana celor la SMURD ( malacii aia care te urmareau) ma intelegi ce vreau sa iti spun? Ma gandesc asa vesel cum ar fi sa pun un premiu pe capul tau? Ce zici pentru vreo 5.000 de euro te bati singur? Constat ca am si timp si bani si nervi sa-mi satisfac niste curiozitati? Spune-mi dragul de tine ti-ai dori sa fi un exponat impaiat in colectia mea? Astept cu interes raspunsul tau. Daca vrei, lasa un mesaj la prima masa pe stanga in piata.

      Ștergere
    3. Ah, clar. Clar că mă bat singur și pentru mai puțin de 5000 de euro. Dar n-ai u bani să mă cumperi. Distrusule.

      Ștergere
  5. Te rog sa nu te flatezi singur. Nu vrea nimeni sa te cumpere. Cand te voi vrea....TE VANEZ singur!!! Aici vorbim doar despre amuzamentul meu. Cei 5.000 nu reprezinta valoarea ta. Stai sa ne intelegem. Ei reprezenta banii ptr biletul meu la acel show. Sa ma simt eu bine. Auzi, sinistra creatura, aberatie in viata, a evolutiei, pe cine faci tu distrus? si de ce? Chiar vrei sa vezi ce inseamna sa fii distrus? Labagiu constipat care esti. Cred ca in afara de mata si "pisicoloaga" aia de sora-ta nu ti-o mai dat nimeni pizda. Frustratule. Daca tot construim un dialog, fi tu bun si precizeza: cum doresti sa ramai pentru posteritate (impaiat ma refer) cu zambet sau cu rictus sinistru? O sa vezi in timp ca sunt chiar un personaj simpatic, iar faptul ca am ales sa ma joc cu tine arata indubitabil ca ai anumite calitati! Oare ce gust ai? Oare cum sa fie, prajit, fiert, sau in sange? Vom vedea, vom vedea, timpul le rezolva pe toate. Hai, anelid balos, te las sa ai timp sa elucubrezi ceva raspuns. PS: da-mi rogu-te si adresa lui Cristina Bob. Cred ca ma inspira si ma.....binedispune!!! Ai ceva poze mai hot cu ea, poate ma hotarasc sa o invit si pe ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi că "mă-ta" are cratimă. Și "FII tu bun". Erau doi de "i" acolo.
      Cîte clase ai tu, băi, terminatule? Vezi că discuți cu cineva care are 21.
      Nu am adresa Cristinei. Din păcate. Dacă vrei, îți dau nr. de telefon.

      Ștergere
  6. lake pansat tu ar trebui sa fi interzis in zona digitala, cauti doar hate si esti prost rau. :))). daca s-ar sesiza politia asta insemna ca toate trackerele ar fi inchis, ca sunt iilegale...degeaba ai 50 ani, ca ai creier de 14!

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: