vineri, 24 septembrie 2010

Galaxia Imbecililor a implodat!

Motto: Cu prostia, înşişi zeii se luptă în zadar! (Schiller)

În sfîrşit, s-a dus dracului forumu' lu' Mămăruţă.

Cunoscut iniţial drept "Garsoniera lui Măruţă" (sau Garso'), forumul sturlubaticului prezentator TV, a cunoscut diverse nivele de activitate. La apariţie, în vara lui 2005, a avut mare succes. Copii, adolescenţi, tineri, votau disperaţi hitu' verii (unii de pe cîte 20 de conturi) ori se rugau de grăsuţ să aducă formaţia preferată în emisiune. Rătăcită printre tineri, mai era şi o mumie prăbuşită, da' o iertăm, că de la o anumită vîrstă se instalează scleroza, senilitatea... demenţa.

Cam din vara lui 2005, pînă în vara lui 2006 (inclusiv), a fost perioada cea mai bună. Dac-ar fi să mă raportez doar la segmentul de divertisment, era cam pe locul 3, după Acasă şi Apropo (dacă nu chiar pe 2!). 2006-2007 a fost o perioadă de declin, dar încă acceptabilă. În sensul că dacă plecau 3 deştepţi, mai veneau doi proşti, da şi-un deştept! Lucrurile s-au schimbat din vara-toamna lui 2007, cînd raportul a devenit 3 proşti la un deştept (şi ăla prost, că mai stă printre dobitoci). 2008 - idem sfîrşitul lui 2007.
2009 a fost Anul Rataţilor. În rolurile principale, Afrokkt (El Princípe dé Onanía), Ice_Fraiera (Cap-de-Carton) şi PuT-Zin' Handicapată (Zîna Fecalelor).
În anul curent, 2010 (în caz că aţi pierdut noţiunea timpului sau sunteţi călători prin timp ) singurii utilizatori activi au fost Google Bot şi Yahoo Bot.

Ca orice galaxie, Galaxia Imbecililor a avut şi sori în jurul cărora orbitau jeguri cosmice şi comete rătăcite; şi supernove ori pulsari "acoperiţi" de praf (în ochi) cosmic.

Ş-am încălecat pe-o căpşună, şi v-am mai tras-o o dată-n gură!

S-ar putea să-ţi placă şi: