vineri, 10 mai 2013

Cine este acest Hordoan Adrian

Motto: Prieteniile nepotrivite sfîrşesc totdeauna prin antipatie (Goldsmith)

Pe Hordy (cum îl ştie lumea) l-am cunoscut tot în Galaxia Imbecililor ("Garsoniera lui Măruţă"). Asta se întîmpla în august 2005. Îmi amintesc postările lui timide de la început. I-am dat add pe mess şi l-am încurajat să mai scrie pe forum. Nimeni nu îl plăcea la început în afară de mine. Eu l-am simţit că era mai ca mine, uşor sfios.
Fraieru' încerca să mă impresioneze. Se dădea hacker. Spunea că poate afla adresa cuiva doar după IP. Chiar îmi povestea cum s-ar fi dus la uşa unuia care l-a înjurat pe net. Asta să i-o spună lu' Mutu! Lu' Adrian Mutu şi lu' Romeo Surdu să le-o spună.
În fine, ne-am împrietenit. Iar cei care scriaţi pe Garso' ştiţi că ne consideram fraţi. Şi eu chiar am ţinut la el!

O vorbă înţeleaptă din popor spune "apară-mă doamne de prieteni, că de duşmani mă apăr singur". Ei bine, ce credeţi că mi-a făcut nenorocitu'? Era o zi normală, aparent. M-a întrebat ceva de nişte programe, parcă să zic. Mi-a spus să intru pe DC++ şi să pun tot ce am la share. Zis şi făcut! Cînd ai încredere în cineva, execuţi, nu întrebi de ce. Între timp, am continuat să vorbim pe mess. După cîteva minute (nu multe) bag de seamă că el descărca bine mersi nici mai mult, nici mai puţin decît arhiva mea de mess. OMG! Am închis imediat DC++ şi l-am luat la rost. A zis să intru din nou, că nu-mi mai ia arhiva. Okay, iar am avut încredere în el şi am intrat. Aţi ghicit, el descărca în continuare conversaţiile mele de pe mess. Am închis din nou DC++. Mi-a explicat el că uitase să scoată arhiva mea de la downloads şi m-a convins să intru a treia oară. Deja pe mine scria PROST. Dar am intrat. A treia oară. Şi, evident, el continua să descarce arhiva mea de mess. Jesus! Am închis din nou şi măgaru' mi-a explicat cum că el are o versiune mai veche de DC++ (sau RMDC) şi nu-şi explică nici el de ce se lua în continuare arhiva mea. El m-a luat drept idiot, dar cînd sînt prieten cu cineva, risc chiar să mă comport ca un idiot. Am încredere oarbă în cei pe care îi consider prieteni.
Trebuia să-l reclam la poliţie pentru violarea secretului corespondenţei. Făcea puşcărie ca popa! Din păcate, cred că au trecut mai mult de 3 ani de atunci şi fapta s-a prescris.

După ce că a făcut ce a făcut, a mers şi mai departe. Şi-a permis să îmi dea copy/ paste din unele conversaţii de-ale mele şi să mă ia la rost cu privire la acestea. Ba ia mai dat şi lu' Cris. Cris ştia ce a făcut Hordy, dar nu a considerat grav. Deci eu, pentru că am zis că Ea şi Didi sunt extrovertite, am fost cel mai  rău om, dar Hordy care mi-a furat conversaţiile mele intime, nu a greşit cu nimic. Asta e gîndirea Cristinei Bob. Să aibă parte de prieteni ca Hordy! De fapt, Ea chiar a fost îndrăgostită de Hordy. L-a mai iubit şi pe Skipy (a.k.a. Manoliţă Daniel). I-a mai plăcut şi Adi Ciurea (alias ady_akcent), dar cu el nu cred că avea şanse. Ei i-au patinat ochii după mulţi băieţei. Lucru constatat cu dezamăgire şi de Bebe (alias Doc). Numa' pe mine nu m-a vrut...

Să revenim la imbecilu' de Hordy. Mizerabil caracter. Avea obiceiu' de a da copy/ paste la conversaţiile de pe mess. Spuneam că Cristina s-a supărat pe mine după ce am făcut-o pe Ea şi pe sor-sa extrovertite. Ei bine, asta se întîmplase într-o conversaţie privată cu Hordoan. Dar el le-a dat lor copy/ paste. Şi mie îmi dădea ce vorbea cu ele. Aşa am aflat că Didi (a.k.a. Bob Diana Manuela) este bolnavă psihic. Lucru care nu m-a mirat şi nu mă miră. Eu cred că şi Cris are ceva probleme la "mansardă", că parcă prea e isterică.

Ştiu că nu o să vă vină să credeţi, dar după tot ce mi-a făcut, eu am rămas prieten cu animalu' de Hordy. Prietenia s-a stricat abia nu cu multă vreme în urmă, cînd el şi-a şters contu' de pe forumu' Friends Forever. Fără niciun motiv. Nu meritam şi eu o explicaţie după atîţia ani de prietenie? Jeg de om! A trebuit să refac atît contu' lui cît şi pe al lu' Cris (şters tot de el).

Eu nu am zis decît că nu îmi pasă că e ziua lui (în glumă!). Iar dezaxatu' ăsta a postat ca vizitator şi m-a jignit. Tot el dă în mine? Tot el??? De unde atîta obrăznicie? Dacă eram lîngă el, îl băteam pînă se căca pe el!
Eram cît pe ce să zic că e un gunoi, da' totuşi gunoiu' mai e util la ceva. Se reciclează. Nici măcar la nivelu' unei baligi nu ajunge, că aia se foloseşte ca îngrăşămînt. Cred că nu există cuvinte în limba română la nivelu' acestei primate neevoluate.

După ce că e o javră de om, mai e şi prost. Cei care frecventaţi Garso', aţi văzut ce agramat este. Vă vine să credeţi că are o facultate? Mi se pare că mate-info. 2 în 1. Era la ofertă! LOL!!! A luat licenţa cu 10 deşi recunoştea chiar el că a rămas tot cu ce ştia dinainte de a da la facultate. A "studiat" la Spiru la ID. Şi cum ID-urile nu erau acreditate, se poate şterge cu diploma la cur. Eu n-am luat licenţa cu 10, ca el. Şi nici masterul. Avea dreptate Adi cînd spunea că e un prost. De unde atîtea figuri în capu' lui? Un pitic prost, de 1,72. Un vînzător, for crying out loud!

Vă las poze cu limbricu' ăsta ca să-l scuipaţi dacă-l întîlniţi pe stradă, pe la el prin Bistriţa.
10 comentarii:

 1. De ce nu crezi ca avea Cris sanse la mine? :)) Nu pot sa cred ca citesc aceste lucruri dupa atata vreme. Adi C. :P

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Care doriti poze cu siler cheetah sau danut lasati mesaj aici cu adresa de mail si va trimit.

  RăspundețiȘtergere
 6. http://postimg.org/image/dqoh7a94l/

  poze cu labaru de sylver c.
  am mai multe, voi publica si adresa lui pentru a-l gasi mai usor

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 8. Ghici unde apare același set de poze?
  http://onanisti.myforum.ro/aici-vp10179.html

  RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: