vineri, 15 noiembrie 2013

Poliţiştii, cei mai PROşti dintre români

Motto: Unii sunt un Everest de prostie; mă tem de avalanşe (Viorel Vintilă)

Am intrat şi eu ieri pe forumul poliţiştilor, politisti.ro. Dar ce mi-a fost dat să văd?! Un mesaj mai retardat ca altu'. Începînd chiar de la administrator. Intraţi şi voi, dacă aveţi chef să rîdeţi ca în vremurile de glorie ale grupului Vacanţa Mare (înainte să moară blondu'). Mîrlănii, golănii, obrăznicii puşteşti. E plin forumu' ăla de babuini rataţi.
Nu mică mi-a fost mirarea cînd am luat ban. Şi asta doar pentru că i-am rugat să îmi dea adresa lu' Cris. Mizerabilii... V-o dau la m***, fraierilor. Să vă iau mămicuţele în penis. Da, da, vacile alea grase care v-au fătat. Alea care au luat p*** calului în gură.

Alte exemplare jalnice cu care am avut de a face sunt miliţienii de la Secţia 4 Constanţa. Alte gloabe. De fapt, eu n-am văzut vreodată poliţist deştept. Mă, poate există, da' nu m-am ciocnit eu de ei. Sau poate sunt la fel ca OZN-urile. Adică nu s-a demonstrat că există. Respect mai mult cerşetorii sau măturătoarele. Sau chelneriţele ca Cris. Dar miliţienii sunt cea mai joasă speţă. Neanderthaliani, nu alta. Huo!

De ce iau poliţiştii salariu? Pentru că prostia se plăteşte. Hahaha.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să-ţi placă şi: