sâmbătă, 20 februarie 2016

Băsescu s-a băşit!

Motto: PSD şi PNL, aceeaşi mizerie! (popular)

Ca urmare a precedentului meu articol referitor la închiderea postului de televiziune Antena 3, am zis să revin pentru a nu fi înţeles greşit. Departe de mine gîndul de a fi un susţinător al PNL-ului...

În campania electorală pentru alegerea preşedintelui din anul 2009, fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut o declaraţie halucinantă. A spus că cea mai bună faptă din viaţa lui a fost creştinarea unui copil musulman. Ia să vedem.



Am auzit bine? Dictachiorul spune "am creştinat un copil musulman; cred că este una dintre cele mai bune fapte pe care le-am făcut". Asta nu e doar o încălcare a Constituţiei României ci şi a legislaţiei comunitare. Un copil nu are discernământ, nu se poate pronunţa asupra unei orientări religioase. Şi hai, dacă zicea că a botezat un copil, mai era cum era, dar el face precizarea "copil musulman". Deci "săracul" copil a fost "salvat" de la "nenorocirea" de a fi mulsulman. Vă vine să credeţi că tîmpitul ăsta ne-a condus 10 ani? Păi cum să conducă el un stat european?

Nici cu Geoană nu mi-e ruşine. În campania pentru aceleaşi alegeri, a recunoscut că a făcut o vizită nocturnă la Sorin Ovidiu Vîntu.



Nu am putut să votez nici cu unul, nici cu celălalt. Am desenat cu pixul un pătrăţel în care am scris Remus Cernea şi am pus ştampila acolo.

Nasurile la înaintare. Băsescu s-a băşit!

Un comentariu:

  1. Vand calcolatoru calcolatirus calcalatar Celeroning Celeronus Celeron D 2 , 80 GHz Extreme Edition sau schimb cu dacia 1310- sau cu Transformator

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: