vineri, 24 august 2018

Cine a auzit de Stela Aniţa Chermeleu?

Motto: Cel mai trist tip de curvă e femeia care se căsătoreşte din interes. O curvă autentică măcar mai schimbă clientul... (Radu F. Constantinescu)

Pe această Stela Aniţa o ştiu de la "Star Factory". Un reality show difuzat de Prima în urmă cu cîţiva ani. Emisiunea a fost cîştigată de Alex Velea. Dar, tot atunci, s-a format şi o trupă din 3 fete şi 2 băieţi. Una dintre fete era această Stela. Nu a impresionat cu vocea, dar avea corp drăguţ.
Cu respectiva formaţie, nu a făcut mare lucru. Dar solo a avut colaborări cu DJ Andi, Sistem şi Matteo.
A participat şi la "Vocea României", dar nu a spart gura tîrgului nici acolo. O ratată.

Să revenim în zilele noastre. Pe această ilustră anonimă o aveam în lista de prieteni pe FaceBook. Ea obişnuia să posteze, destul de des, materiale anti-PSD. Evident, nu scrise de ea că n-ar fi fost în stare. Nu o ajută cerebelul. Nu. Dădea share ca o vacă proastă. Eu am tăcut. Şi am tăcut. Pînă la urmă s-a umplut paharul şi i-am cerut să ne mai lase cu politica că mi s-a acrit. Iată răspunsul tîmpitei:

E simplu. Unfollow sau unfriend. Doar nu ai pretenția să ma abțin de la ceva ce am chef să postez pentru că ți s-a acrit tie.

Bun. Intru eu să îi dau "unfollow", cînd, surpriză, "domnişoara" îmi dăduse block. Păi fă panaramă comunistă, te-am jignit? Te-am futut şi nu ţi-a plăcut? Ce morţii mă-tii ţi-am făcut ca să-mi dai block? Du-te dracu' de tîrfă nenorocită. Ce ar fi, în loc să dai "share" unor materiale "clocite" de diverşi retardaţi, să ne spui cîte ceva despre cariera ta de "mare" cîntăreaţă? Ce concerte mai ai? Da. Ştiu. Tu eşti obişnuită să "prestezi" doar la "microfonul" impresarilor. Oral.

Coarda asta are şi prostul obicei de a strica case. (pardon de cacofonie) Vedeţi aici: https://www.cancan.ro/andrei-de-la-vocea-romaniei-si-a-parasit-nevasta-la-o-saptamana-dupa-nunta-si-a-fugit-cu-banii-si-cu-masina-la-amanta-stella-14994082

Marş în pula mea de zdreanţă cu pretenţii!

P.S.: Nu pun poze cu scroafa muistă ca să nu-i fac reclamă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să-ţi placă şi: