luni, 8 aprilie 2019

De ce nu mai are succes Exatlonul

Motto: Adevăratul succes înseamnă să nu te opreşti niciodată din a îmbunătăţi (Jordan Belfort)

După un început mai mult decît promiţător, reality show-ul de la Kanal D, "Exatlon", a luat-o serios la vale.
Primul sezon a adus turcaleţilor audienţe record. Sezonul 2 nu s-a mai dovedit la fel de profitabil. Iar sezonul 3 a pierdut teren nu doar în faţa Pro TV-ului (lucru obişnuit) ci şi a Antenei 1 (cu "Asia Express").
Cei care aşteaptă emisiunea "Exatlon" în seara aceasta, vor avea o surpriză. Mai mult sau mai puţin plăcută. Ei bine, show-ul cu pricina nu va mai fi difuzat lunea şi marţea, ci doar sîmbăta şi duminica.

De ce consider eu că "Exatlon"-ul nu mai are succes:
1.Emisiunea este foaaarte lungă
Trei ore pe seară, timp de patru zile. Adică 12 ore pe săptămînă.
Comparaţia se face cu show-ul american "Survivor" (părintele tuturor show-urilor de aventură care l-au urmat). "Survivor" era o oră pe săptămînă. Deci o oră, prieteni, nu 12!
2.Probele se repetă
Sunt aceleaşi trasee, de zeci de ori. Mai schimbă ceva minor pe parcurs sau la final, dar e aceeaşi Mărie, cu altă pălărie!
După ce că se face un traseu de vreo 19 ori pe emisiune (cînd se ajunge la flag-race), se mai şi repetă... Păi la "Survivor" o probă era jucată o singură dată. Iar dacă participau toţi concurenţii, o făceau toţi deodată!
3."Faimoşii" nu sunt faimoşi
Anda Adam a fost singura vedetă, în primul sezon. În al doilea, a fost What's Up. Iar acum, în cel de-al treilea, a fost cîntăreaţa Ami.
Dacă erau mai multe VEDETE, situaţia sînt convins că ar fi stat altfel. Şi o dovadă este "Ferma", de la Pro TV.
4.Fetele nu sînt suficient de drăguţe
Nah, te mai uiţi la TV cînd vezi o tipă drăguţă. Dar ce să vezi la urîtele astea? Cătălina Şeicaru e singura prezenţă feminină agreabilă. Dar cu o floare... nu se face primăvară!



Nu s-a anunţat nimic în acest sens, dar e posibil ca acest al treilea sezon să fie şi ultimul. Eu, unu', m-am plictisit. Voi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să-ţi placă şi: