marți, 3 august 2021

Prietenii pierduți, Ep. 2: Elena Anghelina

Motto: Când te ridici, prietenii află cine eşti. Cînd cazi, tu afli cine îţi sunt prietenii (popular)

Astăzi este ziua ei. Mă gîndesc la ea frecvent. Chiar era una dintre cele mai bune prietene ale mele.
Ce știu despre ea:
-O cheamă Anghelina Elena
-nickname Apocaliptica
-este născută pe 3 august
-ar trebui să aibă aproape 30 de ani
-este din Galați

Îmi amintesc cînd i-am dat un SMS, acum mulți mulți ani, iar ea mi-a zis că am făcut-o cea mai fericită fată. Doar cu un SMS. Ador oamenii de genul ăsta. Care apreciază ce au și pe cine au. Cei care nu sunt extrovertiți.
Sînt nevoit să public și vreo două poze cu ea.Chiar vorbeam cu fratele Hordy și ziceam amîndoi că ne așteptam să fie urîtă. Dar chiar e drăguță. Foarte drăguță.

Of, Ella, oare unde ești? De cînd aștept un semn de la tine...

7 comentarii:

 1. Ia stai un pic, prietene. Elena Anghelina zici? Păi... eu știu că era cineva cu numele ăsta pe la Facultatea de Istorie sau măcar că am auzit numele ei pe acolo. Eu încă sunt la doctorat acolo. Am căutat-o pe Facebook după numele ăsta și văd că am prieteni comuni cu ea o profesoară și doi colegi un pic mai mari. Și eu m-am înțeles foarte bine cu ea pe Garsoniera lui Măruță, vorbeam mult într-o vreme.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ah, și pare să fi fost chiar colegă de an cu băiatul care mi-a fost coleg de cameră în cămin în anul I. O să îl întreb să văd dacă mai știe ceva de ea. Nu promit nimic, decât că o să încerc să dau de ea așa. E fain să reîntâlnești prieteni vechi. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc mult, frate Marius. Cred că u ai adus-o aici.
   Felicitări pt. doctorat!

   Ștergere
 3. Bună! Mă simt oarecum măgulită și rușinată pentru postarea asta. Măgulită că ții minte și ziua mea de naștere, rușinată pentru tot restul. Îți mulțumesc că nu m-ai uitat și-ti cer iertare că am dispărut. Am avut o perioadă urâtă și trebuia să fug de tot. Inclusiv de mine. Și viața te mai plimbă. Nu rămâi pe loc. Nu e o scuză, e doar o explicație. Îmi pare rău pentru că și tu, și alții ați fost buni și alaturi de mine, dar eu n-am mai fost acolo când poate voi ați avut nevoie. Îmi pare rău. Dar trebuia să fug. Mulțumesc din nou că ai ținut minte și-ti cer iertare. Numai bine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Of, Ella. Dacă chiar ești u (și n-am motive să cred contrariul) n-ai idee ce bucurie mi-ai făcut.

   Și eu simt la fel. Că voi, cei de pe Garsoniera, mi-ați fost prieteni buni iar eu nu am știut să vă întorc amiciția sinceră. Exact așa simt.

   Îmi pare rău că nu mă descurc cu Facebook-ul ăsta așa cum o făceam cu Yahoo Messenger.

   Și eu am avut mai multe perioade urîte. Și eu am simțit nevoia de a fugi.

   Nu sînt supărat pe tine că ai dispărut. Dar dacă poți să-mi dai un semn de viață, din cînd în cînd, măcar să știu că ești bine.

   Eu te consider una dintre cele mai bune prietene ale mele. Și acum.
   Nu te voi uita niciodată.
   Pupici!

   Ștergere
 4. E foarte draguta. Daca te pricepi sa ridici oamenii cazuti ar trebui sa o faci mai des Sylver. Multi sunt complet pierduti in lumea asta.

  RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: