duminică, 14 mai 2023

Aștept scuze după RUȘINEA de la Eurovision!

Motto: Un idiot bogat este considerat, în primul rînd, bogat. Un idiot sărac este considerat, în primul rînd, idiot (anonim)

Pentru că niciodată nu ne-am prezentat atît de jalnic ca anul acesta, aștept scuze atît de la tînărul nostru reprezentant (îmi scapă numele), cît și de la conducerea TVR.
De asemenea, le dau muie tuturor telespectachiorilor care l-au votat, la selecția națională.

Un kkt de melodie! Nici nu am reținut decît "mă joacă pe degete...". Mai departe, n-am reținut. Nu are stofă de șlagăr. Și nici nu a intrat pe radio.
Sper ca TVR-ul, ori să se retragă de la Euroshit, ori să lase locul altei televiziuni. Cred că Pro TV-ul ar face o treabă mult mai bună.

Dacă ne-ar reprezenta Minelli sau Inna, am avea șanse reale la primele locuri.
Au fost destule melodii reușite la Euroshit. Mi-au plăcut Portugalia, Suedia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Italia, Israel. Și mai sunt.

În încheiere n-o să pun piesa României pentru că ar fi ca o bășină trasă într-un restaurant select. Așa că vă las cu piesa cîștigătoare. Care mie-mi amintește de trupa Cappella. Care făcea furori în anii 90.

45 de comentarii:

  1. bubu x2 doal core14 mai 2023 la 09:44

    vand baxuri de cutii de bere Argus 0.5litri , de la 2 in sus. Detalii aici sau pe cealalta lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu sigur esti doal core? esti si pe 64 biti? de unde stii ca esti doal core si nu single core ca la cat de greu functionezi nu prea ai performanta optima?

      Ștergere
    2. Esti bisexual,faci si incest.

      Ștergere
    3. Ia-o-n gură, imbecilule!
      Vino și scarpină-mă la coaie.

      Ștergere
    4. bozvaci sylbăru18 iulie 2023 la 23:08


      E careva athlon silver sau pentium silver? pentium gold si altele am vezut ca exista asa ceva, nu stiu la ce trebuie.

      Ștergere
    5. nu te risca ca nu se stie daca s-a spalat pe maini si nici pe dinte

      Ștergere
    6. Stă cu căcatu-n gură, cît e ziua de lungă.
      De fapt, cînd cu căcatul, cînd cu pula. Face cu schimbul.

      Ștergere
  2. bubu x2 doal core14 mai 2023 la 09:46

    bubu x2 doal core

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai n-a fost nici o piesa buna de la nicio tara si nici din romania.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunt piese bune la eurovision niciodata.
    Ungaria nici nu participa de exemplu si mai sunt si alte tari.

    Nu mai jigni pe Minelli sau pe Inna cu eurovisionul.

    Daca nu stiai, Inna a fost la preselectie de eurovison inainte cu vreo 2 ani de a deveni cunoscuta adica inainte de combinarea cu Play&Win si fusese respinsa, prin 2006 sau 2007 cred.

    Sa spui Minelli si eurovision e ca si cum ai spune de regele muzicii pop adica de michael jackson si eurovison. Efectiv sunt din ligi diferite.

    Eurovision e comparabil cu Mamaia copiilor. Si Cerbul de aur e peste el ptr ca vin la el artisti consacrati sau in voga in anumite vremuri ca invitati care fac concert de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  5. "mă joacă pe degete..."

    Ai retinut ce trebuia :)))). Ma rog, la timpul trecut. Ai devenit inexistent de multi ani pentru "ea". Nu ca ar fi avut vreodata un interes real pentru cineva ca tine. :)))

    "Un <> sărac (atat financiar cat mai ales cu duhul) este (considerat), în primul rînd, idiot." (anonim)

    Ganduri bune ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. crasmoleta tu esti. I-ai zis-o bine autorului ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu e Crasmoleta!
    E doar un imbecil de la Telecomunicații. Un idiot și nimic mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am citit pe celalat forum ca ziceau unii ca "cum o sa fie peste 50 de ani acel forum si ca vor fi numai boţi atunci".

    Pornind de la acest mesaj de acolo marcat aici intre " ", ar trebui sa deschizi un topic acolo la ei si sa povestesti cum e sa tii unele forumuri fara activitate sau cu activitate foarte redusa. Si ca boti sau nu neaparat boti poti da exemplu cu link topicul ala cu Phenom x4 frezee restart din senin al cuiva de pe aici.

    Trebuie sa te exprimi in asa fel incat sa nu para reclama sau ca iti promovezi asta, ci doar ca exemplu.

    Exista multe alte forumuri din cate am vazut cu o scadere semnificativa la activitate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ia sa vedem cine castiga la anul. Care tara milog sau care va fi in atentia publicului. Poate Taiwan ca oricum nu participa dar i se poate da premiul ca sa fie lumea atenta sa nu-i inghita RPC.

    Sau poate Moldova ca ma gandesc ca vor si pe aia sa-i bage in UE desi ei nu vor, sa fie lumea pe faza sa aplaode.

    Vi se pare euroshitul interesant?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moldova are mai multe șanse decît România.

      Ștergere
    2. Georgia Armenia Azerbaijan Kosovo Moldova au toate sanse peste Romania Germania Franta Italia Spania daca sunt interesante ca si conflicte sau utilitati economice resurse sau zone strategice.

      Orice cantec poate deveni hit daca e dat pe radio in bucla. Sau daca e dat la cluburi nunti butezuri si chefuri.

      Toate melodiile sunt cam lafel, difera intre ele daca au promovare sau nu au promovare.

      Toti stim ca exista piese bune care nu s-au lansat niciodata si nu s-au promovat unii o numesc muzica underground si piese proaste dar care au avut succes si poate mai au ptr ca producatorul lor a putut sa le promoveze.

      La euroshit sunt in general piese vocale fara linie melodica clara fara instrumentatie multa care incearca cu voce si mesaje dar si efecte vizuale sa atraga. Multe dintre ele includ parti din alte piese cunoscute ptr a atrage urechea cu ceva cunoscut deja si ar putea fi catalogate remixuri desi nu ar fi ptr ca fura numai anumite zone din alte piese nu complet nici macar refrne complete cum au remixurile adevarate.

      O alta observatie si ar trebui sa notati, euroshitul are si un caracter politic puternic. Romania participa acum tocmai ca sa fie considerata apartinatoare lumii bune, lafel si altii. Nu intereseaza pe nimeni daca castiga sau ce loc primeste ptr ca oricum va participa si data viitoare indiferent de locul obtinut cu conditia sa plateasca taxa de participare. Cei care sunt mai realisti prefera sa nu participe de exemplu Ungaria ca nu le foloseste la nimic.

      Daca am decide ca Romania sa nu mai plateasca taxa aia de euroshit si sa nu participe iar banii aia sa fie folositi in orice altceva sigur ca se vor trezi unii sa critice si sa spuna ca asta inseamna antieuropenism si putinism. Acum cativa ani nu s-a mai platit taxa si nu a mai participat formatia romaneasca acolo. Era bine daca se renunta la participare si de banii aia mai bine ajutau pe copiii saraci si pe batranii saraci si pe oamenii strazii decat sa fie sparti fara scrupule la niste imbuibati.

      Ștergere
    3. Eu m-am bucurat cînd nu am mai participat. Ăla era un fraier.

      Ștergere
    4. Pai mai bine dacat toate curvele si panaramele pe care le propui tu

      Ștergere
    5. Uite, Minelli mi s-ar părea o variantă destul de okay.

      Ștergere
    6. Cum sa mearga Minelli? Aia cere minim 10 000 euro la un concert. A scris zeci de cantece ptr Inna si ptr alte formatii si interpreti si tu o trimiti la Euroshit? Si juriul sa dea trofeul la vreun debutant din Albania Georgia sau Kosovo de care nu a auzit nimeni?

      O jignesti sa o trimiti acolo.
      E din alta liga.

      Nici n-ar avea de ce sa reprezinte tocmai Romania cand e mai cunoscuta in europa de vest decat in tara.

      Inna a luat 15 000 euro prin 2009 sau 2010 ca sa cante la Cerbul de aur, altfel nu s-ar fi dus. Si nu pe post de concurent ci invitat. Ca nici nu ar fi avut de ce sa concureze cand era No.1 pana si prin topurile din SUA. Asa cum ar veni Colio Iglesias de exemplu.

      Aia are piese cu Sean Paul si Sash! si ia pe o reclama 50k euro si tu zici de euroshit.
      Nu intelegi ca la Euroshit merg de regula debutanti adica e ceva comparabil cu concertele alea de copii care ingana acolo ceva remixuri sau piese incropite in 5 minute sa fie ceva galagie? Nici Florin Salam nu s-ar deranja cu Euroshitul cand castiga mai bine la o nunta.

      Deci la Euroshit merge cine nu are bani ca e un concurs (de naşpeturi oricum), nu cine cere bani ca este deja un nume.

      Ștergere
    7. A participat DJ BoBo.
      A participat Whigfield.
      A participat Kate Ryan.

      Ștergere
    8. Nu mai hraniti trollul! Voi chiar nu va uitati pe blogul cui scrieti?

      Ștergere
    9. Să-mi sugi toată pula, jegule!
      Să mori în chinuri. Cu pula în gură.

      Ștergere
    10. Dar cine e foxbuf? parca am mai auzit pe undeva de asa ceva. Are vreo treaba cu vulpea?

      Ștergere
    11. Inna are deja activitate vreo 15 ani, succes si acum la aproape 40 de ani, ca si Shakira de fapt. In ceva ani vor fi comparabile cu Madonna la longevitate si succes. Muzical deja e si peste Britney Spears care nu prea mai canta dar mai agita lumea cu povestile ei stupide. Minelli e mai mult cu compusul si oricum e un succes garantat si va avea longevitate cred.

      Dj Bobo Whigfield si alea sunt sub ce vorbim aici. Dj Bobo are si acum piese dar succes zero, ceilalti cred ca nici nu mai exista. Dj Bobo a avut activitate mult mai mica decat Inna si succes mai mic, cat a cantat aia? 1993 pana prin 1997 a fost pe val si apoi a scazut complet azi e zero. Chiar una din ultimele lui piese cunoscute "Chihuaua" piesa interpretata si de Lou Bega de fapt in acelasi an cred ca prin 2002 sau 1999 nu mai stiu.

      Asa si Abba a participat la Euroshit cand au debutat prin anii '70 si gratie promovarii intense de apoi au devenit cunoscuti, altfel erau zero fara promovare. Muzica facuta pe genunchi cu multe strigate si urlete originalitate redusa, valoare slaba succes zero, nu e nici rock nu e nici pop nu e nici dance vezi si piesele cu Loreen sau chiar aia din 2005 cu Sistem. Asta e specificul concursului euroshit.

      Ziceai de Dida Dragan pe undeva, pai nici nu stii ca a avut succes in tara in anii 70-80, avea piese rock combinat cu muzica usoara sau pop.

      Euroshit e un concurs de tinere talente mai degraba. Ptr unii e interesant ca e cu clasament pe tari. Eu as lasa sa trimita fiecare tara cate 20 de piese, toate cele propuse intern mai bine iar clasamentul sa fie pe formatii si interpreti ca asa e in muzica nu pe tari ca nu e concurs de politica politica.

      Ștergere
    12. Este doar un retard de pe SoftPedia.
      Tot mă fugărește cu limba scoasă, pregătit să mă lingă în cur.

      Ștergere
    13. Ohoo atonci ar trebui sa-l boscorodim.

      Mai e si alti de acolo care iti fac probleme?

      Zi-mi ca-i aranjam.
      Vorbesc cu baetii si intr-o seara cu luna plina sau cu cer innorat putem intra acolo si sa facem ca in topicul cu phenom. :)) Or sa spuna ca au un template de forum vechi din anii 90 cand vor vedea ca nu le merg butoanele mozilor si curg comentariile cu conturi inexistente. :))
      Dar deocamdata avem mize mai valoroase prin alte parti.

      Ștergere
    14. Mă mai deranjează moderatorii Ravy și RealThing.

      Ștergere
    15. Siylver e baeat de treaba.

      Ștergere
    16. Si eu recomand cu caldura, cel mai bun user de incredere.

      Ștergere
    17. am cumparat de la siylber un laptop asus cu sempron foarte fain ptr aplicatii mai vechi. Recomand si eu.

      Ștergere
    18. bozvaci syilberu28 iulie 2023 la 00:55

      recomand si eu, baieat foarte bun. Am cumparat un aparat de aer conditionat, merge foarte bine si un televizor lcd mai vechi, ave aun buton defect dar l-am reparat eu, in rest foarte bun, pret bun marfa buna si de calitate, recomand.

      Ștergere
    19. si eu recomand pe domnul siylber, am tranzactionat cu placere.

      Ștergere
    20. Si eu am cumparat un televizor Goldstar cu tub ca imi trebuie ptr un dvd player mai vechi cu cablu euroscart unde rulez discuri eurodata cu ceva inregistrari vechi de pe eurosport.

      Recomand cu incredere om de valoare mare.

      Ștergere
    21. eu am cumparat un rucsac si un tricou mai vechi cu o reclama. vanzator de incredere, recomand si eu

      Ștergere
    22. Si eu am cumparat in 2019 un radiocasetofon parazunic, e bifonic si folosesc ca radio. Inca e foarte bun, recomand si eu pe siylber

      Ștergere
    23. buna, am vazut ca ati scris, scriu si eu, am cumparat mai multe cd-uri si dvd-uri cu filme ca trebuia sa ne uitam la ele. Recomand si eu user d eincredere foarte bun, produce de calitate.

      Ștergere
    24. recomand si eu pe domnul siylver, baeat bun si fain, a cumparat si eu un termos din RFG (refege) adus si e foarte bun e si acuma in camara si il iau cu mine la lucru, am mai cumparat si un incarcator d eiphone, e functional si acuma. recomand si eu

      Ștergere
    25. Domnule mariusixy, vă invit să îmi sugeți pula.
      Poftă bună!

      Ștergere
    26. Nu le mai scrie pe forum acolo. Ti-au mai zis si altii ca si acel forum trebuie sa moara cum au murit si altele. Deocamdata il tin partidele cu bani de la stat ca au acolo trambulina ideologica a orientarii actuale.
      Daca ei zic ca tu trolebuzezi acolo e clar ca vor sa le faci laude. Dar ce drecu or vrea sa le scrii decat ce te intereseaza? sa le scrii laude?

      Tu ai forumuri mai mari si cu mai multi useri cu e si ala cu escorturi, deci de ce t einjosesti sa le faci trafec alora?

      Ștergere
    27. bozvaci siylberu29 iulie 2023 la 13:46

      Nu mai scrie acolo omule, nu se merita e timp perdut. Mergi pe plaja mai ghine la sore la apa la nisipu.

      Ștergere
    28. Scriu, că sînt prost.
      Exact de asta scriu: DE PROST, CE SÎNT!!!

      Ștergere
  10. Eu aș vrea să intre Turcia în UE. Ca să se mai domolească curentul creștin din Parlamentul European.

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: