miercuri, 13 decembrie 2023

Feriti-va de angajari la shop&go

povestea incepe ca nu gaseam de lucru, aplicasem la alte mega image si a facut rost de cv-ul meu patroana la magazinul unde am fost angajat.

Am mers la interviu,am batut palma.
Salariu 2500 lei ptr inceput,urmand ca dupa 1 luna sa mi se mareasca salariul, oferind bonuri de masa.
Problema este ca dupa 1 saptamana mi-a venit cu contractul facut sa il semnez.
Am fost pus la casa casier ptr inceput 1 saptamana, a vazut ca ma descurc
A intrat pe fir managera de magazin sa ma scoata de la casa, sa imi zica ca eu sunt ptr carat marfa ca ptr acest lucru m-a angajat. Pana atunci nici o problema.
Mi-a dat scannerul in mana si am iesit sa scanez marfa de la rastele, sa o car la raft si in depozit. Nimeni nu mai venea sa ma ajute,mai erau 3 persoane.
Scandal mereu ba ca nu stiu depozitu, ba ca as fi pus multe la raft sau ca nu am facut fete cum trebuie, ba ca de ce am pus sus pe capac unde gasisem rost
Stia numai sa tipe la mine,sa imi vorbeasca urat,sa ma injoseasca,sa ma denigreze la colegi si la sefa magazinului patroana.
Nu mi se dadea pauze, ma munceau ca pe hotii de cai, cand nu eram pe marfa ma trimitea la case.
M-a pus odata pe timp de zi cu ea, eram eu la case si ea pe sala 1 rastel cu fresh avusese toata ziua de pus, si ii venise si paine.
Eu crezand ca numai la casa trebuie sa stau,vine si ma umileste de fata cu clientii, ca de ce nu pun painea, ca de ce nu vin sa o ajut la fresh la marfa din rastel.
Se face 13:30 ma scoate de la case,vine schimbul si ce sa vezi aranjeaza cu o colega care face inchiderea si m-a scos pe minus 9 lei, fara sa fiu de fata cand a inchis casa,cand a facut fondul de 500 lei, cand s-a numarat banii si cand a introdus in aplicatie. Ma cheama managera cica hai scrie pe grup minus 9 ron. Ea fiind inteleasa cu patroana,care instant a scris Aveti grija la case. Eu dau restul corect, probabil ori nu mi-a dat fondul de 500 la deschiderea casei(nu m-a pus sa ii numar), ori a luat ea sefa bani de acolo,sa ma scoata pe mine pe minus prima mea tura oficial de casier, singura pe tura de dimineata cat timp am lucrat.
Am devenit femeia de servici acolo,ma puneau numai pe mine seara sa matur tot magazinul si sa spal pe jos tot magazinul. Au venit si au nascocit imediat cica sa fac fete la tot magazinul,mai aprovizionam si ma punea sa fac poze si sa pun pe grup. Ceilalti nu mai faceau, a venit patroana cu sarcina asta sa o fac eu.
Aveau motiv pe urma sa ma ia la omor ca ba nu am asezat cum trebuie,bla bla
Pe urma a venit managera sa tipe pe grup ca nu am strans rastelele,ca nu am maturat toata curtea.

Incepuse sa ma acuze si ce nu faceam eu, toate relele de acolo pe mine dadea vina.
Gen am stat la ei in birou si am calcat un cablu, a inceput sa sune alarma de pompieri ca am umblat eu ca am stat eu in birou la calculator (dar eu nu aveam pauze nu am stat in birou niciodata ci doar ceilalti dar nu eu i-am zis sa verifice pe camera video) , a 2-a zi o sambata ma acuza ca nu au avut ei curent in tot magazinul ca am atins eu cu piciorul un cablu de curent de sub biroul ei :))) , ma sunase ca au multa marfa sa vin la 12 sa ii ajut ca e magazinul inchis, ma sunase mincinoasa pe la 10 si ceva.
Ajuns acolo magazinul era deschis, aveau clienti si era doar juma de rastel cu marfa, se chinuia sefa cu casiera sa puna la raft.
Ajung, ce sa vezi ma trimite sa car lapte si smantani la frigider, fructe idem.
Chipurile sa pun niste lapte la raft, facusem Fifo,cum se face imediat scandal vorbe urate jigniri ca ma misc greu m-a scos de acolo rapid cica face ele,eu sa dus carutul carefour plin cu cartoane afara in curte, sa pun bananele in fata vreo 3 cutii, sa pun saci de cartofi la raft si niste lamai :)))

Urmeaza urmatoarea parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

S-ar putea să-ţi placă şi: