sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Mă bucur că a crăpat "eroul" Adrian Iovan!

Motto: Pedeapsa crimei n-are nevoie de justificare, căci crima poartă în pîntecele ei pedeapsa (Liviu Rebreanu)

Zilele trecute am fost bombardaţi la TV cu cazul avionului prăbuşit, condus de Adrian Iovan. Scopul cursei era unul nobil, prelevarea de organe.
Să vă spun părerea mea. Adrian Iovan a fost un criminal nenorocit! Şi sînt indignat de faptul că nu am auzit pe la ştiri nimic despre cazu' de acu' vreo 9 ani cînd a împuşcat un hoţ intrat la el în casă. Legitimă apărare a decis justiţia atunci. Eu sînt jurist şi zic că am o părere avizată. Nu a fost nicidecum legitimă apărare! Nu este legitimă apărare atunci cînd contraatacul este disproporţionat comparativ cu atacul. Adică dacă cineva te atacă cu o scobitoare, tu nu poţi să îl tai cu sabia. It's that simple. Iar amărîtu' ăla care a vrut să-l jefuiască pe Iovan era neînarmat şi nu a atacat pe nimeni ci a încercat să fugă. Fostu' soţ al Romaniţei s-a dus după el şi l-a împuşcat în cap. Asta nu e legitimă apărare, dragilor. E crimă toată ziua.

Maică-mea zicea că justiţia divină şi-a spus cuvîntu'. Eu n-am să spun acelaşi lucru întrucît nu cred în dumnezeu, aşa că voi spune doar că Natura i-a dat o palmă (cum îmi place mie să spun).
Păcat de studenta aia de 23 de ani care a murit odată cu Iovan. De ea chiar ar trebui să ne pară rău. Ea merită.

Un comentariu:

  1. Nu stiu cum pot exista oameni ca tine, dar nu esti sanatos la cap! Sa dea Dumnezeu sa fii si tu precum Iovan!

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: