marți, 31 mai 2016

Prostia staff-ului SoftPedia întrece orice limită!

Motto: De câte ori apare un om inteligent îl poți recunoaste după faptul că toți tîmpiții se aliază împotriva lui (Jonathan Swift)

Cel mai mare forum din România e moderat de tîmpiţi!
Tocmai am luat ban pentru o săptămînă...

Să vă povestesc. E de plîns, dacă n-ar fi de rîs. Am făcut un topic nou pe aria "Windows 10" destinat întrebărilor venite de la începători. Avînd şi eu, Windows 10 de doar cîteva zile, aveam ceva nelămuriri şi nu avea sens să fac cîte un topic pentru fiecare. Probabil ar fi avut şi alţii întrebări. Deci ideea mea chiar a fost bună. Dar să vedeţi ce a urmat. O să vă cruciţi!

Am pus o primă întrebare în care eram interesat în a afla cum se îndepărtează watermark-ul din dreapta jos. Un cretin cu nickname de retardat, şi anume _-_, mi-a răspuns pe un ton obraznic că e piraterie. Şi mi-a închis topic-ul. Prima oară am crezut că nu mai văd bine, m-am şters de cîteva ori la ochi. Evident că am mers pe aria de abuzuri şi i-am făcut reclamaţie. Nesimţitu', cum a văzut, mi-a făcut şi el topic şi mi-a dat warn. Deci asta abia după ce a văzut că l-am reclamat. Şi cică am făcut spam pe PM. Dar eu doar îi dădusem link spre reclamaţia mea ca să se poată apăra. În loc să zică mulţumesc, nemernicu' dracului.
Ne mai vrînd să mă cobor la nivelul lui de urangutan infect, i-am zis că nu-i mai răspund, aştept opinia unui admin.

Dar nu s-a terminat aici. Ca să demonstreze valabilitatea motto-ului de la început, a intrat în scenă şi un al doilea imbecil. E vorba de morogan. Acesta din urmă mi-a dat ban pentru următoarele 3 motive (şi citez):
-comentarea publică a deciziilor moderatorului
-jignirea moderatorului
-piraterie
Deci am fost avertizat pentru acelaşi mesaj cu aşa zisă piraterie de doi moderatori diferiţi. Vă vine să credeţi? Dacă nu mi se întîmpla mie, nici eu nu credeam.
Cît despre comentarea publică a deciziilor moderatorilor şi jignirea lui, nimic mai fals. Să îţi fie ruşine, măgarule. Mă-ta a crescut un gunoi! Nu l-am jignit pe fraier, doar am spus că are prea mult timp liber. Lucru adevărat ţinînd cont că are 15 mii de mesaje pe forum. Viaţă socială, nema! Iar faptu' că am comentat decizia lui... Păi era dreptu' meu, fraţilor. Doar de-aia există secţiunea "Abuzuri" pe forum şi acelaşi lucru l-au făcut mulţi alţii.

Bă, mie mi-e scîrbă. Tot o să vină ziua aia în care o să le vin de hac, că prea sunt golani. Şi dacă nu o fac eu, o va face altul ca mine. Cu siguranţă nu sînt singura victimă.

Vedeţi aici cine e SoftPedia.

Mîine e Ziua Copiilor şi simt că e nevoie să le urez o multitudine de penisuri în cavitatea orală.

Un comentariu:

S-ar putea să-ţi placă şi: