sâmbătă, 16 iunie 2018

Mai terminaţi-vă, în pula mea, cu PSD-ul vostru!

Motto: Politica este un recital de nevrozaţi pentru mulţimea de căscaţi (Octav Bibere)

Cum intru pe FB, văd cel puţin 2-3 mesaje despre cît de nasol e PSD-ul şi cum e el "ciuma roşie".
Eu credeam că doar Adelin face politică. Văd că aţi înnebunit cu toţii. Ce pula mea nu vă convine?
PDL-ul a tăiat salariile şi a vrut să taie pensiile. Oare aţi uitat? PSD-ul le-a mărit. PDL-ul a mărit TVA-ul. PSD-ul l-a micşorat.
Programele "prima casă" sau "cornul şi laptele" au fost iniţiative PSD.

Aşa că ce morţii voştri mai vreţi? Eu nu susţin că PSD-ul e bun. Pe Dragnea nu-l suport. Sper să intre la pîrnaie. Ce zic eu este că sunt toţi o apă ş-un pămînt. Nu sunt nici unii mai breji. Îşi urmăresc doar interesul propriu.
Oare aţi uitat că au făcut guvern PSD-PDL, în urmă cu cîţiva ani. O mînă o spală pe alta.
Personal, aş fi votat cu Partidul Pirat. Măcar ei aveau şansa de a face ceva util. Dar aştept de cîţiva ani buni, şi tot nu au intrat în legalitate.

PSD-ul are mai mulţi hoţi decît celelalte partide. Dar tot ei, au şi oameni mai capabili. Aşa că mai lăsaţi-mă, în pula mea, cu politica voastră că toţi aţi ajuns politologi şi analişti politici. Cînd vă citesc, am sentimentul că mă futeţi în gură. Altfel spus, vă băgaţi pula în gura mea. Dar destul! Destulă muie mi-am luat. Puteţi să vă opriţi. V-aţi afundat destul în căcat.
Mulţumesc pentru înţelegere.

7 comentarii:

  1. Sylver e pe statul de plata a PSD-ului

    RăspundețiȘtergere
  2. Aberant! Toţi care laudă PSD sunt plătiţi? Stai prea mult pe facebook. Viaţa reală implică plata unor facturi, salarii decente, nu doar vorbe goale aruncate de unii la fel de hoţi şi penali ca cei pe care îi contestă. Chill! Nu au primit atâtea voturi de la "plătiţi". Renunţă la facebook şi mai vorbeşte cu oamenii din jurul tău! În general diaspora e foarte pornită pentru că îşi permite să ţină de "principii". Cel care trăim aici nu avem cum să nu remarcăm cum penali gen Klaus Werner Iohannis ne explică cât de răi sunt alţi penali. Hoţul strigă hoţul, iar sub sloganurile astea imbecile ce ne oferă?! Nimic, un şut în dos. Îmi pasă ce ne oferă nouă, salariaţilor, pensionarilor, etc. nu ipoteticele lor lupte cu aşa zişii corupţi. Praf în ochi, dar unii vedem dincolo de "fum".

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: