miercuri, 6 iunie 2018

Adrian Hordoan a fost gras ca un porc

Motto: Unde nu ajunge spada legii, ajunge biciul satirei (Puşkin)

Haideţi să vă arăt o poză cu Hordy de pe vremea cînd era plin de slănină.Porcu' gras a moştenit slana de la scroafa de mă-sa. Ia uitaţi-o pe zdreanţa în cauză.A dracului beţivă, cîtă pulă şi-a luat. În toate orificiile. Nu-i de mirare că Hordy a ieşit aşa.
Familie de tîmpiţi. Iar ta-su e un boschetar. Nu are de muncă. Stă cu sticla de bere în poală toată ziua. Un ratat. La fel ca fii-su. Nu trebuie să fim şocaţi cînd ne gîndim că Hordy a fost vînzător. (cea mai de jos meserie)

Cred că o să-i bag lu' mă-sa în pizdă o mătură. Panarama. Să se sature dracu.

9 comentarii:

 1. Cine pula mea e Adrian Hordoan? Si de ce ii tot faci reclama? Azi maine se baga in politica si o sa il votez numai pentru ca sunt familiarizat cu numele.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adrian Hordoan este un tip pe care l-am cunoscut pe un forum în urmă cu 13 ani. Am fost prieteni buni pînă ce el mi-a furat arhiva de messenger şi şi-a şters contul de pe forumul meu fără să îmi dea vreun motiv.

   Ștergere
 2. Daniele, daca te prind prin Tomis iti rup capu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mor de frică, îţi dai seama. Mă cac pe tine de frică ce îmi e.

   Ștergere
 3. Platforma asta pe care ai tu blog e gratuita? E fiabila? E permisiva? Adica sa nu-ti fi sters niciodata din continut vreun dobitoc de moderator sau admin, pe motiv ca ai fi incalcat normele comunitatii? Merci anticipat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, e gratuit. Blogger aparţine de Google. Este proprietatea lor. Deci îţi dai seama că poţi să ai toată încrederea.

   Ștergere
 4. poate fi găsit şi prins în Tomis Thomas Ovidius şi în portul Costanţa între navele ce acostează sub pavilion maltez. de asemenea şi în portul Agigeas. Recomand ca la prindere să îl ascundeţi într-un cazan cu burlan ptr rezonanţă ptr că va începe să emită sunete cu versuri din cronica de aici cu numele plagiat de la cârcotaşi şi eposibil Huidul să se enerveze şi să vină cu maşina după dânsul să-l ciocnească cu anvelopul.

  RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: