duminică, 6 decembrie 2020

De ce am votat, din nou, PSD

Motto: Politica e o dansatoare cu rochia din bancnote false (Constantin Severin)

Cu 10-15 minute înaintea deschiderii secțiilor de vot, eu eram acolo.
M-a amuzat un bătrînel căruia i s-a luat temperatura de la mînă. Acesta, își freca apoi mîinile crezînd că i s-a dat cu dezinfectant. Funny shit!

Am votat PSD. Nu mai votasem demult cu acest partid. Dar ceea ce se întîmplă în țară, m-a convins.
La mine, în Constanța, carantina a fost prelungită (de către PNL) cu încă două săptămîni. Huo! Să vă mănînce buba neagră.

PSD-ul a furat mult, dar au făcut și lucruri bune. PNL-ul a furat indiscutabil mai puțin. Dar... nu a făcut nimic pentru țară.
Mama mea fiind pensionară, ar fi trebuit să i se mărească pensia cu 40%. I s-a mărit doar cu 14%. Asta după ce madam aia de la Muncă, ne-a asigurat că se va aplica legea. Iar Cîțu a zis că banii sunt prevăzunți în bugetul pe 2020.

Sînt conștient că PNL-ul va lua cele mai multe voturi, dar sper să nu treacă de 35%. Actualul guvern s-a dovedit a fi un eșec.
PSD-ul dispune de oameni competenți. Însă aceștia trebuie orientați către a face lucruri bune pentru țară. Și nu doar a fura.
La locale, am votat USR. Dar văzînd ce s-a întîmplat la sectorul 1 din București, m-a convins să-mi schimb opțiunea.

Voi cu cine ați votat? Votul e secret, direct și liber exprimat. Totuși... Puteți spune, dacă nu vă e rușine. Oricum, sunt toți o apă ș-un pămînt.
Partidul meu preferat este Partidul Piraților. Numai că nu a intrat în legalitate. Nu a reușit să strîngă numărul necesar de adeziuni.

Acuma, serios. Mergeți, dragilor, la vot. E un drept pentru care s-a murit.
Puneți ștampila pe cine credeți. Nu mi-am propus să conving pe nimeni de nimic.

2 comentarii:

S-ar putea să-ţi placă şi: