marți, 1 decembrie 2020

Vis ciudat

Motto: Știi că ești îndrăgostit atunci cînd nu poți adormi deoarece realitatea este mai bună decît visele tale (Dr. Seuss)

Am visat că mă plimbam pe malul mării și îi arătam Cristinei.
Făceam un fel de live pe FaceBook, dar numai pentru Ea.
Dar nu mergeam pe nisip, cum ar fi normal. Mergeam pe o stradă. Erau și blocuri, în apropiere.
Și era f. devreme. 5-6 dimineața.
Voiam să vadă și Ea marea. Știu că îi place.


O visez destul de frecvent, dar visul ăsta a fost un pic diferit. În general, visez că îi scriu o scrisoare și plîng în timp ce o scriu.
Cristinuța mea iubită... Off! :(

LATER EDIT: Acum mi-am dat seama că articolul a fost publicat chiar de ziua națională. Deci, LA MULȚI ANI, românașii mei!

4 comentarii:

  1. Ce laptop era acolo? Din ce an e poza?

    Cred că era un model scump că avea iluminare alb-albăstruie pe la tastatura touchpad si butoane pe atunci. Cred că un model bussines second-hand era sau ceva de fiţe vechi second-hand, designul imi pare foarte retro cam ca cele cu pentium 3.Însă foarte gros după cum se vede. Nu mi-au plăcut niciodată laptopurile groase.

    Nu ştiu dacă a intrat in poză laptopul intâmplător, dar era ca un fel de modă de a te poza lângă pc lângă monitor pe atunci când nu erau smartfoane si tablete.

    Oaa ce gros e laptopul!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poza e de acum 11 ani. Posibil ca Cristinuța mea să nu mai fie la fel de frumoasă acum. Oricum, înochii mei, va fi mereu cea mai frumoasă.

      În legătură cu laptop-ul. Vorbisem cu amicul Hordy să punem bani, să-i cumpărăm un laptop. În perioada în care bunică-sa le confisca surorilor Bob cablul de alimentare de la PC.

      Ștergere
  2. Pai ii confisca ca se tineau de prostii fatucile. Stia bine mamaie. Stateau poate si 10 ore online zilnic pe forumuri si mess si nu mai invatau de scoala. Faceau temele in graba, nu mai invatau suficient. Ce configuratie era laptopul? In 2009 cred ca si cu pentium 2 inca puteai fi online. 2009 parca era perioada de maxima relatie intre voi sau era pe final ca nu mai stiu? De fapt cred ca-mi amintesc, prin 2008 se sfarsise si mai vorbea cu hordy probabil poza lui i-o daduse.
    Auzi cati ani are femeia aia blonda de la sylver acum? Are peste 40 cu siguranta, oricum in 2001 mai putin de 20 sau 17 nu avea. Iar tipul care era in formatie atunci e dj acum are alta denumire? Melodia nu-mi prea pare reusita, nu se compara cu modern talking care au revenit prin 99 sau 2000 cu piese noi chiar fresh cred ca la distanta tot de vreo 20 de ani de la primele succese. Prin 98 revenisera dar cu reluari ale celor vechi reorchestrate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toți tinerii stau mult la PC. (sau telefon) E o normalitate, nu mai suntem în epoca de piatră.

      Surorile Bob au avut note bune la școală. E drept că Diana era mai prostuță...
      Finalul relației noastre a fost prin 2007. Deci înaintea pozei.

      Tipa de la Sylver are 40 de ani. Mi se pare că încă arată destul de bine. Pe băiat îl cheamă Wout. El are 47 de ani.

      Am 2 sau chiar 3 casete cu Modern Talking. Ai dreptate, erau buni.

      De ce nu mai scrii pe FORUMULATEILOR.RO? A devenit cît de cît activ... E păcat de inteligența aia a ta. Iar pe ONANISTI.RO, nu mai este moderator Mihai. Deci ai liber și acolo!

      Ștergere

S-ar putea să-ţi placă şi: