duminică, 20 mai 2018

S-a închis latrina publică "Computer Games"

Motto: Omului fără duşmani, nu-i face pielea doi bani (popular)

La adresa http://forum.computergames.ro funcţiona un forum de vreo 10 ani, dacă nu mai mult. Forumul ar fi putut fi interesant dacă nu era moderat de nişte imbecili notorii. Eu renunţasem să mai scriu de ani buni. Sătul de abuzuri. Mi-am permis să postez acum, la final, ştiind că oricum forumul va fi închis. Şi, evident, am primit imediat ban. De la un retardat care mai îmi dăduse cîteva avertismente aberante în trecut.



Gunoiul de ild12. Păi mă oligofrenule, să nu-ţi bag eu puţintel puţulica în guriţă? Ia zi tu. Ei, spuneţi şi voi. Cît de idiot să fii să dai ban pe data de 19 cînd ştii că pe 20 se închide forumul? Numai aşa, ca să fii tu mai cu moţ. Păi cu ce sînt eu troll măi împuţitule? Că nu i-am răspuns cum merita lui tram care mă făcea "pedofil nemernic", "impotent" şi cum îi mai venea la gură. Eu am avut chiar un limbaj decent. M-am abţinut cît am putut. Aşa că ia mai dă-te-n morţii mă-tii de vierme jegos! Sugea-mi-ai pula. Şi tu, şi mă-ta.
Deci asta e. S-a închis mizeria asta de forum. Şi mă bucur. Sper să urmeze SoftPedia.

36 de comentarii:

  1. Nu a existat forum la adresa unui magazin. Nu are cum. adică ar fi schimbat apoi adresele ca să fie doar magazin şi a şters cea de magazin veche? e aberant.

    Ori ai luat ţeapă de la adresa aia, ori confunzi cu forumul de la mediagalaxu.com sau formul economic de la magazinele filantropica.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand bagi un articol despre FL? Cand vii cu procurorii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curînd, my deart friend. Curînd.
      Imediat după ce închid FileList.

      Ștergere
    2. =))) mare-i gradina lu Dumniezo'...

      Periculosule...

      Ștergere
    3. O să-l omor şi pe dumnezeu. Stai liniştit.

      Ștergere
    4. Abia astept. Sa nu uiti sa zici ca e de cacat si alea, alea ca nu urca XviD.

      Ștergere
    5. Eu nu am înjurat pe nimeni, aşa cum i s-a spus lui Hordy. Am luat ban de pomană.

      Ștergere
    6. Şi câţi bani ai loat dă pomană?

      Asta o fost una donaţie.

      Ștergere
    7. Am luat mai mulţi bani decît ceri tu pe o muie.

      Ștergere
  3. Nu mai fa pe nevinovatul. Stii foarte bine ce ai facut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deşi consider că nu am greşit cu nimic, sînt dispus să îmi cer scuze, dacă voi fi debanat.

      Ștergere
    2. Stim amandoi ca nu e asa. :)

      Nu am intentia sa te fac de rahat pe-aici (vad ca te-ai facut tu destul oricum), dar spuneai mai demult ca, citez:

      "Nu mai ameninţa aiurea şi nu mai veni cu aere de superioritate doar pentru că ai o funcţie că eu nu o să las capul plecat în faţa nimănui."

      Si tu exact asta faci acum.

      Dupa ce ameninti cu tot felul de lucruri, jignesti direct si indirect staff-ul, mai vinzi si invitatii si te dai mega-destept in fata mea si a altora cu "scoala ta" (pe care aparent ai facut-o degeaba avand in vedere ca nu faci nimic cu ea), tot tu esti ala care nu a gresit cu nimic? Poate astea sunt lucruri normale pe cotetul ala al tau pe care il numesti "forum", dar in alte parti, daca faci asa ceva, zbori. E simplu.

      Ștergere
    3. Transmite-le celor de la FL că îmi cer scuze şi vreau să fiu debanat.

      Ștergere
  4. Au zis ca nu-i intereseaza. ¯\_(ツ)_/¯

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, lasă atunci că am eu grijă de ei.

      Ștergere
    2. Ok. Sa-mi zici cand incepi, sa-mi pregatesc chips-urile.

      Ștergere
    3. Din cauză că nu cunosc numele şi adresa intimatului, va trebui să mă adrsez celei mai apropiate secţii de poliţie. Lucru pe care îl voi face destul de curînd.

      Ștergere
    4. Chiar crezi ca, daca putea politia sa le faca ceva, nu i-ar fi ars pana acum? Chiar crezi ca in 11 ani de zile nu s-ar fi autosesizat niciun organ abilitat?

      Nu vreau sa ma cac in bucuria ta, dar orice ai face e pistol cu apa.

      Ștergere
    5. Rămîne de văzut.
      Eu sînt foarte duşmănos. Am încercat să mă împac omeneşte, mi-am cerut scuze. Dar dacă ei sunt nesimţiţi...

      Ștergere
  5. Ah, deci tot ei sunt nesimtiti. Clasic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi nu? De ce mi-au dat ban? Eu doar mi-am afirmat dezacordul faţă de interzicerea XviD. Nu am înjurat, nu am făcut nimic rău.
      Mi-am cerut şi scuze, deşi nu aveam motiv. Să îi ia dracu.

      Ștergere
    2. Hai ca dau copy-paste la ce am zis mai sus:

      Dupa ce ameninti cu tot felul de lucruri, jignesti direct si indirect staff-ul, mai vinzi si invitatii si te dai mega-destept in fata mea si a altora cu "scoala ta" (pe care aparent ai facut-o degeaba avand in vedere ca nu faci nimic cu ea), tot tu esti ala care nu a gresit cu nimic? Poate astea sunt lucruri normale pe cotetul ala al tau pe care il numesti "forum", dar in alte parti, daca faci asa ceva, zbori. E simplu.

      Ștergere
    3. Nu am ameninţat cu nimic. Dimpotrivă, eu am fost cel ameninţat că "zbor".
      Nu am jignit nici direct, nici indirect. Dă-mi copy/paste la o jignire.
      Nu înţeleg de ce nu vor să mă debaneze din moment ce mi-am cerut scuze. Măcar să am ban doar pe forum, dar să pot descărca mai departe torrente.
      Orice om merită a doua şansă.

      Ștergere
    4. Si ce descarci dă pă torenţi?

      Filme cu marea în loc să mergi la ea că e lângă tine la 1 km?

      Nu te vor ierta domnii ăia aşa cum nici Cris Bob nu te-a iertat, şi (nu se pune virgulă lângă şi), şansă nu-ţi vor mai da aşa cum nici Chris Bob nu ţi-a mai dat a doua şansă.

      Şansele cu ambii le ai în următoarea viaţă, care are un tunel numit moarteaaaaa, şi e posibil să fi şi judecat şi condamnat la 3 ani cu executare sau cu suspendare. daca va fi cu suspendare vei purta în urmatoarea viaţă infracţiunile din cea dă acum. Însă tu deja porţi şi acum o grea moştenire din anterioara, de aceea nu eşti mai bine.

      Ștergere
    5. Pe Cristinuţa mea o voi cuceri într-o zi. Cînd va îmbătrîni, se va urîţi, se va îngrăşa şi nimeni nu o va mai iubi, eu o voi iubi.

      Ștergere
    6. Sau după ce va muri, e cel mai bine.
      Cu siguranţă nu stă singură, doar dacă rămâne văduvă.

      Ștergere
    7. Sau aşa. După moarte. Căci iubirea mea e veşnică.
      Pe tine, de ce nu te iubeşte cineva aşa? Ţi-ar plăcea, nu?

      Ștergere
  6. Daca asta:

    "Cum FBI-ul a închis MegaUpload şi KickAssTorrents (de fapt, astea-s cele mai cunoscute, că sunt mult mai multe), la fel poate să vă închidă şi pe voi procurorii la sesizarea mea."

    nu-i amenintare, du-te la un control, s-ar putea sa ai niste probleme de care nu esti constient. Ti s-a spus ca "zbori" daca nu te potolesti, stai linistit ca nimeni nu te ameninta aiurea.

    "De cînd codurile de invitaţii expiră în doar 2 zile? Eu am cîştigat 2 invitaţii cu ocazia 10 ani de FL, pe care mi le-aţi luat înapoi şi aţi spus că trebuie să cumpăr VIP ca să le accesez din nou. Dar acum văd că scrie că o invitaţie expiră în 2 zile. Deci eu, dacă nu folosesc invitaţiile în cele 30 de zile de VIP, trebuie să cumpăr iar VIP mai tîrziu? Cum vine asta? Cine a decis măgăria asta?"

    In ultima parte ai spus "Cine a decis măgăria asta?", practic jignindu-l indirect pe cel care a luat decizia.

    Contiunand:

    "Dacă-mi daţi banii pe hdd şi curent, îmi dau delete la cont."

    Nesimtire mai mare ca asta rar mi-a fost dat sa vad. Pe cuvantul meu. Plateste-le tu serverele lor, seedbox-urile plus timpul pierdut ca sa-ti urce tie materialele. Apoi poti sa le ceri sa-ti plateasca HDD-urile, SSD-urile, curentul etc. si sunteti chit.

    Stii foarte bine ca ai provocat staff-ul, nu mai face pe victima. Ti s-a zis sa incetezi cu provocarile si cu aiurelile tale. Da, orice om merita a doua sansa, numa' ca tu ai primit vreo 4. Nu te-ai potolit, ai zburat. E simplu.

    Ai vandut invitatii, ti-ai facut reclama in PM-ul trimis catre mine, mi-ai spus ca sunt un om mic pentru ca ti-am spus eu tie ca esti un om mic (fuck logic), ai facut mare rahat din chestia aia cu semnatura, situatie care putea fi evitata daca citeai regulile. Ironic, tocmai tu, care ai facut dreptul (degeaba), nu citesti regulile? Pai se poate, maestre?

    Ti-ai cerut scuze, dar nici tu nu stii de ce. Chiar nu au importanta scuzele atata timp cat faptele sunt consumate. Si daca, prin absurd, sa zic ca ai primi enable, ce m-ar face pe mine sa cred ca de data asta ar putea fi diferit?

    Si vezi ca, daca te duci la politie, nu doar ca ai sanse de reusita mai mici ca ale porcului de Craciun, dar e foarte posibil sa-ti faci tie rau. Prin chestia asta tu practic intri in vizorul lor pentru piraterie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Okay, poate am greşit şi eu. Sînt o fire mai vulcanică. Mă aprind repede dar îmi trece la fel de repede.
      Ar putea să îmi lase ban-ul exclusiv pe forum. Să nu mai pot posta acolo, dar să pot descărca mai departe. Eu am muncit pentru ăia 7TB upload.
      Încearcă şi tu să vorbeşti cu ei. Promit că nu mai fac figuri.
      Mulţumesc.

      P.S.: Ameninţarea cu justiţia nu e considerată ameninţare.

      Ștergere
    2. Stai, stai, stai. Get your sh*t together mate. Tu vezi ce scrii? Amenintarea [...] nu e considerata amenintare...cum naiba sa te contrazici in nici 10 cuvinte? =))

      Intra pe canalul #support la ei pe iRC, server irc.filelist.ro. Eu am vorbit, ai aflat raspunsul. Spune-le ca ai inteles ca ai gresit, ca vrei sa mai ai acces la site, dar sa ramai cu mute permanent.

      Ștergere
    3. Nu am iRC. Şi, din cîte cunosc, nici nu e gratis. Ai pagină pe FaceBook?
      Îmi doresc o a doua şansă.

      Ștergere
    4. Ai trial free 30 zile. N-am facebook si nici nu vreau sa imi public date personale pe internet.

      Ștergere
    5. Le-am lăsat mesaj pe FB. Dar mai zi-le şi tu. Sînt şi eu om, iar greşeala e omenească. Nu cred că am omorît pe nimeni ca să primesc ban pe viaţă.

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Asta e speranţa ta. Ştii că numai un boschetar, te-ar atinge.

      Ștergere
  8. CB e prostituata in italia iar tacsu e mafiot si puscarias

    Vrei copchii cu prostituata?

    RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: