marți, 22 mai 2018

Se fac 11 ani de cînd a crăpat jegul de Ralu Filip

Motto: Democraţia e plantă plăpîndă. N-o striviţi! Ajutaţi-o să înflorească (Valeriu Butulescu)

Astăzi mi-am amintit că, acum 11 ani, a dat "în primire" oligofrenu' de Ralu Filip. Fost preşedinte CNA care a închis OTV-ul.
Departe de a fi un fan al gunoaielor de la ParaDiţii, dar au nimerit-o cu piesa "Vecinul meu piliF".Aş fi curios dacă l-au luat poponarii la pulă, pe lumea ailaltă, cum îi ura Cheloo.
Păi bă nenorocitule, OTV-ul era un simbol al democraţiei. Cea mai liberă televiziune.Dan Diaconescu forever! Te-am votat.

4 comentarii:

 1. Ce dobitoc încleștat în ură și #pulămică. (Să te pupe RaluFilip pe botic.)

  Înjură pe-aici ca o fetiță timidă, nu impresionează pe nimeni, mai cerșește și bani (#familiesaraca, #incapabilsaiaunjob) pentru orice dobitocenii scrie el și orice semi-forumuri de labagii pe care intră boții.

  Și apoi se duce să-i pupe în fund pe ăia pe care-i înjură și de care are nevoie.

  Cum să înjuri softpedia și să-ți dorești să dispară și dup-aia să-ți faci al 100-lea cont acolo, să vii cu atitudine de miel milog "îmi spun și eu părerea, vă rog, moderatori, nu mă sancționați IAR" și să încerci să mai ciupești sfaturi, amici (#cașicum s-ar lipi cineva de tine)...

  Labă de om, fără demnitate, fără coloană vertebrală, fără scânteie, fără umor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Intru pe SoftPedia pentru diverse informaţii. Nu caut prietenii. Oricum, acolo e plin de jeguri. Şi tu eşti un jeg.
   Dacă te rog frumos să îmi sugi şi mie pula, mai sînt "mie milog"?

   Ștergere
 2. Salut! Desfășor un concurs pe blogul meu unde sunt puse în joc premii de 2 000 RON în pachete de hosting + domeniu gratuit .ro. Dacă te interesează poți afla mai multe detalii aici: https://damianirimescu.ro/concurs/concurs-ducadu-cloud-hosting-pune-la-bataie-premii-in-valoare-de-2000-lei-participa-si-tu/

  Cu respect,
  Damian Irimescu

  RăspundețiȘtergere

S-ar putea să-ţi placă şi: